Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Arlet Ottens
Anders
Laatste 5 reacties
0
Ik snap die laatste zin niet. Waarom zou dit onderzoek de gedachte weerleggen dat lagere botdichtheid een evolutionair voordeel had ?
Arlet Ottens
9 jaar geleden
Niet melk, maar bewegen zorgt voor sterke botten
1
Het is inderdaad een leuke praktische bevestiging, maar op basis van de bestaande kennis kon je verwachten dat het zo zou gebeuren.
Arlet Ottens
9 jaar geleden
Zó belangrijk blijkt bewegen
0
Niet echt bijzonder nieuws. Voor iedere aanpassing in het lichaam moet de productie van eiwitten worden aangepast, en aangezien de blauwdruk van die...
Arlet Ottens
9 jaar geleden
Zó belangrijk blijkt bewegen
0
Ik denk dat we nog wel wat jaartjes verwijderd zijn van technologie die door de huid heen allerlei bloedwaarden kan meten in een apparaatje dat losjes...
Arlet Ottens
9 jaar geleden
Neem jij een smart watch?
0
40% koolhydraten is de ondergrens van de normaal aanbevolen hoeveelheid. Het lijkt me niet onredelijk om dat in een onderzoek aan te duiden als de...
Arlet Ottens
9 jaar geleden
Onderzoekers verrast: snelle suikers niet ongezonder
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Na Wereldvoedseldag: leer food waste én loss te beperken
10 jaar geleden
Bij het aandeel verspilling moet je ook nog het voedsel meetellen dat mensen onnodig hebben opgegeten.
4
Soda & dadels
10 jaar geleden
Als je natriumbicarbonaat gebruikt, moet je er ook nog een zuur bij doen om het te activeren. Bij bakpoeder zit dat er al in.
1
‘Stop de angst voor E-nrs, laat ze gewoon weg’
10 jaar geleden
Hoeveel verschillende chemische stoffen zitten er in een puur natuur ui, een champignon of een radijsje ? Het lijkt me niet erg rationeel om een...
1
‘Stop de angst voor E-nrs, laat ze gewoon weg’
10 jaar geleden
Inderdaad, ik zie dat er uit nieuw onderzoek blijkt dat nitraat in combinatie met vis niet meer wordt afgeraden, alhoewel er nog steeds bij staat dat...
1
‘Stop de angst voor E-nrs, laat ze gewoon weg’
10 jaar geleden
#21 Het is maar een aanname dat de stoffen die samen in broccoli zitten precies uitgekiend zijn om gezond te zijn. Die aanname gaat ook niet op voor...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.