Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lina
Bak en Braad
Laatste 5 reacties
0
De slachtmethode van een duif is bekend. Nekje omdraaien. Mijn vroegere buurman was duivenmelker. Iedere middag om half vier liet hij ze los. Hij...
Lina
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
0
Wat Wouter zegt is waar. Stadsmensen herkennen alleen de koeien die langs de snelweg staan. Als die mensen ze al zien, want meestal zijn ze te druk...
Lina
11 jaar geleden
Bert Tolkamp wint Ig Nobelprijs voor koeienonderzoek
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Bert Tolkamp wint Ig Nobelprijs voor koeienonderzoek
11 jaar geleden
Wat Wouter zegt is waar. Stadsmensen herkennen alleen de koeien die langs de snelweg staan. Als die mensen ze al zien, want meestal zijn ze te druk...
-2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.