Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Antoinette Coops
Journalistiek rond voeding en voedsel
Publieke contactgegevens
kokenmetantoinette.blogspot.it/
facebook.com/pages/Italiaans-koken-met-Antoinette/198280073571261
@italiakokenblog
Biografie
Vanuit Verona beschrijf ik het leven in Italië op een manier waar muziek in zit!
Vanuit Verona beschrijf ik het leven in Italië op een manier waar muziek in zit!
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Mijn verhaal is de oproep uit de Italiaanse kranten die ik probeer door te spelen naar Nederland. Appello all'acquisto, help producten en inwoners uit...
Antoinette Coops
12 jaar geleden
Parmezaanse rampconsumptie
0
Er zijn flinke klappen gevallen. Een van de weinige in Italië nog florerende branches, de voedselbranche heeft flinke dreunen gehad, dus steun...
Antoinette Coops
12 jaar geleden
Parmezaanse rampconsumptie
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.