Van der Valk gaat verder in blurring, zo heet het vermengen van bijvoorbeeld restaurant- en winkel-functies. Begin 2015 opende de bekende hotel- en restaurantketen de eerste Van der Valk Versmarkt, een winkel bij het restaurant, in Voorschoten. Die wordt na de zomer uitgebreid. Het concept wordt uitgerold over het merendeel van de andere vestigingen. Van der Valk brengt bijzondere verse producten van horecakwaliteit die de concurreren met het prijsniveau van de super. De kracht en bijzonderheid - beter, bijzonderder, niet duurder - van het assortiment zijn de trekker. Het is eveneens online beschikbaar.
RetailDetail - Hoe hotelketen Van der Valk versretailer wordt
Lees ook
-
1
+Een kommetje vers gemaakte warme antiverspillingssoep van Delhaize, straks ook thuisbezorgd 24 nov 2021
- 1 Smerig trendwatcherswoord 24 feb 2020
-
2
+‘Lekker Hema’ bezorgt investeerders nog geen extra trek 11 apr 2018
- 0 Nescafé opent pop-up café voor powernap 28 mrt 2017
- 0 Markthal Rotterdam vergt creatieve benadering 9 okt 2016