Het volledige webshop-diepvriesassortiment van De Vegetarische Slager is vanaf deze week ook in Vlaanderen verkrijgbaar. De komende twee maanden levert De Vegetarische Slager bij wijze van proef twee keer per week ook in Vlaanderen.

In België groeit de belangstelling voor vegetarisch eten. "Uit onderzoek van iVOX en EVA blijkt dat Vlamingen steeds vaker veggie eten. [..] 1 op 10 Vlamingen eet minstens drie keer per week veggie en de helft van de Vlamingen geeft aan dat ze minder vlees willen eten", meldt De Vegetarische Slager in het persbericht. "Daarom biedt onze webshop mooie kansen, ook voor geïnteresseerde wederverkopers, om ook onze buren te voorzien met niet van echt te onderscheiden vleesvervangers", aldus Jaap Korteweg.

Voor het Belgische postcodegebied gelden dezelfde tarieven als in Nederland, plus een extra toeslag per rit van €9,25. Korteweg: "We zien in Nederland de trend dat consumenten samen gaan inkopen om kosten en het milieu te besparen. Dit zal zeker en vast ook bij onze zuiderburen gaan gebeuren".
De Vegetarische Slager - ?s Werelds eerste Vegetarische Slager! Culinair vegetarisch genieten in een nieuw jasje. Luxe slager van toen zonder vlees of vis. | De Vegetarische Slager
Reageer
  • Deel
Druk af