De nieuwe online super Picnic biedt sinds deze week 'menukortingen'. Dat betekent dat klanten kortingen krijgen als zij een combinatie van ingrediënten bestellen waarmee een complete maaltijd voor 4 personen bereid kan worden.

Bezorgsuper Picnic, sinds 2 maanden actief in Amersfoort en Leusden, schrijft in een bericht aan zijn gebruikers: "Een deel van de dag- en weekaanbiedingen is in de menu’s verwerkt, dus nog meer acties". Concreet houdt dit in dat voorgerechten en toetjes een plekje in de aanbiedingen krijgen. Met de stap naar menukortingen sluit Picnic dichter aan bij de trend naar het leveren van maaltijdgemak. In die markt opereren ook maaltijdboxenleveranciers zoals HelloFresh, Streekbox en Marley Spoon.

Picnic heeft geen winkels en levert online bestelde boodschappen gratis bij klanten af. Dat doet de online super met speciaal ontwikkelde elektrische bestelauto's die volgens een vaste route op vaste tijdstippen komen bezorgen. Op korte termijn staat uitbreiding van de dienstverlening naar Utrecht, Almere en/of Apeldoorn op stapel.
Distrifood - abcPicnic begint met menukortingen - Distrifood
Reageer
  • Deel
Druk af