Ludan Schmid

Ludan Schmid

Evenementen branche

Biografie

Never Too Late, het is nooit te laat om je passie te volgen. Ludan Schmid (Dj LudOne) is geboren in 1975 en is al dance liefhebber sinds het einde van de jaren 80. Naast het produceren van eigen muziek bezocht Ludan...

Never Too Late, het is nooit te laat om je passie te volgen. Ludan Schmid (Dj LudOne) is geboren in 1975 en is al dance liefhebber sinds het einde van de jaren 80. Naast het produceren van eigen muziek bezocht Ludan vele feesten en draaide hij op kleinschalige dance- en schoolfeestjes. Ludan heeft de opkomst van de verschillende stijlen en artiesten binnen de dance scene allemaal bewust meegemaakt, maar 1 stijl is al die jaren onveranderd favoriet gebleven en dat is progressive house. Stapels Cd’s, platen liggen nog in de kast want elke zaterdag ging hij naar de lokale platenzaak om nieuwe muziek te luisteren en kopen.
En dan, afstuderen, liefde, samenwonen, werk, kinderen, eigen bedrijf, etc. Allemaal redenen om het draaien en produceren geen aandacht meer te geven. Maar gelukkig is Ludan altijd bij de dance scene betrokken gebleven door deze op de voet te volgen, dagelijks nieuwe muziek te spotten en veel feestjes te bezoeken.
En dan, door een grote heftige gebeurtenis staat zijn leven opeens stil. Bij het weer oppakken van het leven en het vinden van een nieuwe balans komt de ’grote’ vraag bij hem naar boven waarom hij zijn passie ‘muziek maken/draaien’ al die jaren geen aandacht heeft gegeven. Gestimuleerd door zijn sociale omgeving is Ludan weer wat aan het pionieren als producer en dj. De passie begon te stromen en daarmee zijn enthousiasme. En dat enthousiasme heeft zich geuit in het bedenken en opzetten van het concept Never Too Late. Never Too Late is een 30+ club dance event waarmee ze de progressive dance scene en het bijbehorende gezellige sfeertje ook buiten de Randstad willen brengen. De Never Too Late feestjes beginnen daarom al aan het einde van de middag om rond 01:00 uur te eindigen. Daarmee zorgt Never Too Late voor een aantrekkelijke vooravond van de club en eindeigen de feestjes dus niet te laat. Never Too Late is voor Ludan een mooi podium om meer uiting te geven aan zijn passie muziek en van daaruit verder op zich af te laten komen wat het leven hem op dit gebied nog gaat brengen.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.