Pieter Helfferich

Pieter Helfferich

Land- en tuinbouw

Publieke contactgegevens

Biografie

Met mijn bedrijf Agriprogress staan we voor duurzame progressie in agri- en foodketens. Agriprogress bestaat uit ondergetekende en werkt samen met een brede vaste groep van experts. We hebben denkers en doeners in ons...

Met mijn bedrijf Agriprogress staan we voor duurzame progressie in agri- en foodketens. Agriprogress bestaat uit ondergetekende en werkt samen met een brede vaste groep van experts. We hebben denkers en doeners in ons netwerk.

In Nederland werken we als projectleider aan nieuwe duurzamere business concepten. Klanten zijn overheden, investeerders en bedrijven.  We helpen Nederlandse bedrijven te internationaliseren. Op dit moment vooral actief in Roemenie op het gebied van het begeleiden van NL bedrijven bij het ontwikkelen van business daar. Onze rol: projectmanagement, interim management, consultancy en training. We zijn geregistreerd als internationaliseringscoach bij RVO (SIB, voucher van 2.400 Euro).

Achtergrond: zoon van een Friese melkveehouder. Afgestudeerd in Wageningen. Werkzaam geweest als organisatie adviseur in agribusiness en dus nog steeds. Voormalig directeur van NAJK. Vele business development projecten gedaan in Oost Europa (Oekraine, Bulgarije, Roemenie).

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.