Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Marianne Stolp
Laatste 5 reacties
2
de ongecontroleerde enorme bomenkap overal is een schande. overal zie je verse boom-stobben met zaagsel. grote gezonde bomen in straten,...
Marianne Stolp
4 jaar geleden
Provincies in het geweer tegen biomassacentrales
0
Het wordt tijd dat de mens beseft dat zij (wilde) dieren met rust moet laten. Chinezen eten alles wat beweegt. Het eten van vlees moet een groot taboe...
Marianne Stolp
4 jaar geleden
Ben jij bang voor zoönosen?
4
Janneke van der Meulen, dank voor deze info. Ik eet al 50 jaar geen vlees, ben de laatste jaren afgestapt van eieren, kaas en vis. Voel mij super,...
Marianne Stolp
4 jaar geleden
‘Waarom we massaal geloven dat vis en vlees gezond zijn’
0
waarom zou je mayonaise kopen waar product inzit van mishandelde dieren, als het ook zonder kan. Er zijn verschillende soort al te koop in de super....
Marianne Stolp
4 jaar geleden
Unilever ontwikkelt in Wageningen veganmayonaise
0
Koemelk is voor kalfjes. Zit ook vol met oestriol. Een koe is altijd zwanger, dus, hormonen, borstkanker krijg je ervan......
Marianne Stolp
4 jaar geleden
Goedkope melk maken van haver
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
‘Waarom we massaal geloven dat vis en vlees gezond zijn’
4 jaar geleden
Janneke van der Meulen, dank voor deze info. Ik eet al 50 jaar geen vlees, ben de laatste jaren afgestapt van eieren, kaas en vis. Voel mij super,...
4
Europese veestapel moet sterk krimpen, vindt Europese denktank
6 jaar geleden
het verbaast mij keer op keer dat geen van de denktank intellectuelen of kritische auteurs het aandurven om het grootste taboe te doorbreken:...
3
Nederlandse veehouders krijgen geen duidelijkheid van overheid en politiek
6 jaar geleden
Het gaat om de toekomst van onze planeet. 'world overshootday' is steeds vroeger in het jaar. Dat alle grondstoffen die de aarde voortbrengt...
3
Don’t go vegan, it’s a trap
6 jaar geleden
mooi artikel en leuk positief gebracht door Salin. De kop van Foodlog dekt de lading niet! Nergens staat in haar verhaal dat je niet in de valkuil van...
3
Hecht je niet aan je kuiken, want je gaat het slachten
6 jaar geleden
Arnold, als we de evolutie erbij halen dan is duidelijk dat het mensdom in staat is om perfecte natuurlijke systemen van 100.000-en jaren kapot te...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.