Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Merle Kooijman
Student Filosofie en Rechten aan de Universiteit Utrecht
Publieke contactgegevens
m.kooijman@uu.nl
sg.uu.nl
facebook.com/studiumgenerale.uu
twitter.com/SG_UU
linkedin.com/in/merle-kooijman-6b8866129?trk=nav_responsive_tab_profile_pic
Laatste 5 reacties
0
Dennis Zeilstra In dit artikel betoog ik dat foodbloggers het tot een kunst hebben verheven om aan eten een lifestyle op te hangen, inclusief het...
Merle Kooijman
7 jaar geleden
Ik eet quinoa, dus ik ben
0
Niels FC Willems mijn opmerking dat het volgen van voedseltrend niet voor iedereen is weggelegd, is gebaseerd op het feit dat het een dure onderneming...
Merle Kooijman
7 jaar geleden
Ik eet quinoa, dus ik ben
0
Dat ben ik helemaal met je eens. Het (kunnen) volgen van deze trends is slechts weggelegd voor een klein deel van de bevolking. Hierover schrijf ik in...
Merle Kooijman
7 jaar geleden
Ik eet quinoa, dus ik ben
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
6
Taal over eten
9 feb 2017, 8:00
1
Voedingswetenschap als vraag en aanbod?
30 jan 2017, 8:15
27
Het voedseletiket als leidraad
26 jan 2017, 8:15
15
Ik eet quinoa, dus ik ben
24 jan 2017, 8:30
Alle artikelen
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.