Eddy Amann

Eddy Amann

Publieke contactgegevens

Biografie

Tot aan 1985 door werk en onkunde misbruik van mijn lichaam gemaakt en voelde mij als begin dertiger gewoon slecht. Ik besloot om mijn leven te veranderen en ging mij verdiepen in voeding en probeerde weer te gaan...

Tot aan 1985 door werk en onkunde misbruik van mijn lichaam gemaakt en voelde mij als begin dertiger gewoon slecht. Ik besloot om mijn leven te veranderen en ging mij verdiepen in voeding en probeerde weer te gaan sporten.
In 1988 ben ik aan body building gaan doen ( zonder hormonen, maar wel met supplementen ), hetgeen betekende dat je heel erg met voeding bezig moest zijn.
Het eerste boek wat ik over voeding gelezen heb was van Dr. de Haas en hoewel een aantal adviezen en beweringen nu tegengesproken worden heb ik er toch veel van geleerd.
Bodybuilding heb ik midden negentiger jaren gelaten wat het is, maar ik ben wel altijd doorgegaan met krachttraining ( en boksen voor de conditie ).
Over de jaren ben ik er wel van overtuigd dat je moet proberen om zoveel mogelijk zelf je eten te maken omdat je dan op z’n minst weet wat je binnenkrijgt.
Ik lees inderdaad alle ingrediënten lijsten en heb dus regelmatig discussies met de kinderen omdat die meer naar de voorkant van verpakkingen kijken en nog steeds denken dat wat gezegd wordt op de TV ook echt zo is.
Ik moet echter wel toegeven dat zelfs ik na al die jaren (en een HBO opleiding) nog weleens door slimme trucjes van de industrie op het verkeerde been word gezet.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.