Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Walter White
Verpakkingsindustrie
Laatste 5 reacties
0
Dick, heeft mijns inziens niets met nutritionisme te maken. De onderzoekers zouden het woord 'vet' alleen in de inleiding van hun artikel moeten...
Walter White
9 jaar geleden
Pas ontdekt: pure vetsmaak is vies
0
@Dick Heb geen toegang tot het hele artikel maar voor zover ik kan zien is er geen vet, of een fractie van vet, gebruikt in het onderzoek. De...
Walter White
9 jaar geleden
Pas ontdekt: pure vetsmaak is vies
1
Waarom is dit onderzoek gedaan met vrije vetzuren? Als ik nu een product zou eten waar veel vrije vetzuren in zitten vind ik dit niet lekker, het...
Walter White
9 jaar geleden
Pas ontdekt: pure vetsmaak is vies
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Pas ontdekt: pure vetsmaak is vies
9 jaar geleden
Waarom is dit onderzoek gedaan met vrije vetzuren? Als ik nu een product zou eten waar veel vrije vetzuren in zitten vind ik dit niet lekker, het...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.