Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Sietske Klooster
Ontwerp, cultuur, transformatie en nieuwe technologie
Publieke contactgegevens
contact@demelksalon.nl
demelksalon.nl
facebook.com/demelksalon
twitter.com/demelksalon
linkedin.com/in/sietske-klooster-908aba15
Laatste 5 reacties
2
Hoi Dick en Niels. De MelkSalon zit niet stil hoor. Volop in voorbereiding om de diepte in te duiken van boerderij-eigen melkmoleculen en hoe dat...
Sietske Klooster
8 jaar geleden
'De melkindustrie zit tot in de haarvaten van de wetenschap'
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
‘De melkindustrie zit tot in de haarvaten van de wetenschap’
8 jaar geleden
Hoi Dick en Niels. De MelkSalon zit niet stil hoor. Volop in voorbereiding om de diepte in te duiken van boerderij-eigen melkmoleculen en hoe dat...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.