Vanmiddag maakte foodora, de fietsbezorgservice van kwaliteitsrestaurants in Nederland, bekend vanaf komende maand uit te breiden naar Utrecht en Den Haag. De in roze geklede fietsbezorgers brengen je bestelling binnen ongeveer 30 minuten bij je aan de deur.

In Amsterdam zijn inmiddels bijna tweehonderd restaurants aangesloten bij foodora, waaronder de hotspots Thrill Grill, Frietboutique en CoffeeConcepts, maar ook het tweesterrenrestaurant &samhoud places. foodora staat zich voor op snelle groei: "In Amsterdam neemt het aantal orders per week met 15% toe. De toenemende behoefte aan een premium bezorgservice nemen wij echter ook waar in regio's buiten de Amsterdamse grenzen. Wij kijken ernaar uit om de inwoners van Utrecht en Den Haag 'thuis uit eten' te laten ervaren."

Na Amsterdam kunnen inwoners van Utrecht en Den Haag nu ook kennismaken met foodora. De bezorgdienst meldt dat "restaurants zoals Maison de la Forêt, Mero en Guliano in Den Haag en SLA, Gastmaal en Da Portare Via in Utrecht zich reeds als partners hebben aangesloten."

De fietsbezorgservice foodora is wereldwijd in veertien landen en 29 steden actief.
foodora - abcOnline eten bestellen | Bezorgservice voor jouw favoriete restaurants | foodora
Reageer
  • Deel
Druk af