Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Greetje van Heezik

Greetje van Heezik
  • Werkzaam in: Advocatuur
  • Soort lid: gratis
  • Lid sinds: 13-03-2019

Biografie

Greetje is gespecialiseerd in Europees recht en mededingingsrecht waaronder staatssteun en de regels van markt en overheid. Zij adviseert bedrijven en overheden over de staatssteunaspecten van strategische projecten...

Greetje is gespecialiseerd in Europees recht en mededingingsrecht waaronder staatssteun en de regels van markt en overheid. Zij adviseert bedrijven en overheden over de staatssteunaspecten van strategische projecten en public private partnerships. Daarnaast adviseert zij ondernemingen over de verenigbaarheid van de bedrijfsvoering en diverse samenwerkingsvormen met de mededingingsregels en met zeer uiteenlopende EU-regelgeving op het gebied van agrifood, waaronder de gemeenschappelijke marktordening voor de landbouw, levensmiddelenrecht, biociden, pesticiden, en op het gebied van onder andere geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gevaarlijke stoffen (REACH).

Greetje publiceert regelmatig over onderwerpen op het terrein van haar expertise en is lid van de vereniging voor Europees recht, de Vereniging voor Mededingingsrecht, de Vereniging voor Levensmiddelenrecht en de Vereniging voor Agrarisch Recht.

Voordat Greetje bij Houthoff in dienst trad was zij 8 jaar werkzaam bij de Juridische Dienst van de Europese Commissie en het ministerie van LNV.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.