Daan de Vries

Daan de Vries

Biografie

Daan is Chief Innovation and Technology Officer bij de Rainforest Alliance sinds de fusie met UTZ. Hij leidt innovatie, met aandacht voor inhoudelijke vernieuwing maar ook voor de cultuur- en organisatieveranderingen...

Daan is Chief Innovation and Technology Officer bij de Rainforest Alliance sinds de fusie met UTZ. Hij leidt innovatie, met aandacht voor inhoudelijke vernieuwing maar ook voor de cultuur- en organisatieveranderingen die daarvoor nodig zijn. Ook heeft hij de leiding over IT, inclusief innovatief gebruik van digitale technologie voor duurzame landbouw en handel.

Daan werkt al meer dan 15 jaar aan duurzame ketens voor landbouw, voedsel en hout. Hij werkt bij UTZ sinds 2007 en stond aan de wieg van het UTZ cacaoprogramma, wat is geworden tot het grootste duurzaamheidprogramma voor cacao wereldwijd. Ook startte hij het UTZ hazelnootprogramma en het First Mile programma voor digitalisering bij boeren. Eerder werkte hij bij adviesbureaus voor strategie en voor duurzaamheid, bij het grootste Nederlandse houtconcern en bij een internet start-up. Daan heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en bedrijfskunde bij INSEAD.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.