Het zijn zenuwslopende tijden. In deze maand komen Gault-Millaut, Lekker, Iens en Knoopjes los met een lijst van de besten onder onze vaderlandse restaurants.
Als je bij de top wilt horen en respect wilt afdwingen dan moet je in deze lijsten voorkomen, anders kun je het wel vergeten ...
En, ga je hem volgen?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Zeeuws-Vlaanderen bovenaan ! Hoera !
Uiteraard ! De Vlaamsche roots van Sergio verloochen zich niet !
Geografisch (Zeeuws is een adjectief) hebben de Vlamingen gewonnen. Hoera !
“Lekker” in Zeeuwsch Vlaanderen:
1. Oud Sluis, Sluis (***)
2. De Kromme Watergang, Slijkplaat (*), Edwin Vinke & Blanche
3. Auberge des Moules, Philippine (Joris en Manon)
4. De Eenhoorn, Oostburg (Frank en Peter de Miliano)
5. Het Arsenaal, Terneuzen (Jacq Barentsen en Frank)
6. Zomerlust, Axel (Frank en Sonja)
6. Chez Marieke (Cuisine Flamande, specialiteit gevogelte en vis)
Oooh ja, normaal kan ie geen goed doen, maar nu loopt je met 'm te schermen. Tsssssss.
En of ik 'm ga volgen? Nah, het is een leuke richtlijn, ik ben altijd benieuwd naar de bevindingen van anderen. Denk dat ik 'k dit jaar wel weer eens ga kopen. Gezellig. :-)
Lekker is smakelijk leesvoer, ja een soort richtlijn, maar ook een beetje saai en voorspelbaar geworden. In de jaren tachtig stond Hans Auer (ex-hoofdredacteur van Panorama) bij Lekker aan het roer.
Lekker vals en scherp was het blad toen, met allemaal roddels over horeca-ondernemers, en in wat voor dure auto's ze rondreden, met mooie beschrijvingen over de penoze die toen al de sterrenrestaurants aandeden.
Oh, gelukkig dat die Auer niet meer aan het roer staat dan.