Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
bijlage = bijdrage.
@ Dick, Mijn inhoudelijke bijlage is maar heel erg beperkt geweest. Alle eer naar Frank Giezen, Jeroen Willemsen en Wouter Jansen. Maar je mag weten dat we best trots zijn op het behaalde resultaat. En lekker is het zeker!
Hier liet ik de vezelachtige structuur zien. 'Onsmakelijk' luidde het oordeel. Het is nou juist wat het product zijn inderdaad uitstekende beet geeft. Tijdens KunsthalKookt proefde ik o.m. sushi maki met Beeter. Dat was bepaald meer dan verrassend goed. Een categorie maki opzichzelf. Geen vleesvervanger (yeck), maar een nieuw en lekker product. Geen vlees en geen vis, maar ook niet niks. Iets nieuws.
Toch leuk dat'ie gemaakt wordt door een foodlogfan! Gefeliciteerd Wouter.
Joost Reus heeft op 11 februari al geraden wat het was: Beeter van Ojah Afgelopen week heeft Editie NL (RTL4), een filmpje gemaakt. Afgelopen zaterdag stond er tevens een stukje in Volkskrant Magazine
Snel hangt af van de snelheid waarmee @grasbaal, dwz Co Scholten een filmpje monteert. Ik zie zojuist dat het net is gebeurt. Snel is nu dus gewoon snel.