We hadden het er al eerder over. Maar de strijd lijkt nog lang niet uitgewoed.

imageDe strijd tussen restaurants en recensieschrijvers in New York is flink opgelaaid, nu de invloedrijke Jeffrey Chodorow de deur weigert voor culinaire journalist Frank Bruni. Wie de beruchte recensent Bruni herkent, krijgt een reis naar de Caribbean.

Jeffrey Chodorow is al weken laaiend op Frank Bruni. Bruni schreef onlangs een vernietigende recensie in The New York Times over de Kobu Club, de jongste aanwinst van Chodorow. Bruni had het over rubberen varkenskoteletten, slappe salades en plakkerige aardappelpuree.
80.000 euro advertentie
Als reactie op de keiharde woorden van Bruni kocht Chodorow een volle pagina in The New York Times om zich met eigen woorden te verweren tegen de aanklacht. De advertentie van Chodorow stond pal tegenover de rubriek van Bruni. De reactiemogelijkheid kostte Chodorow een slordige 80.000 euro.

Gratis reis
Chodorow gaat zelfs nog een stapje verder. Hij heeft het personeel van al zijn 29 restaurants de opdracht gegeven Frank Bruni niet meer toe te laten. Het eerste personeelslid dat Frank Bruni herkent, krijgt een gratis reis voor twee personen naar de Caribbean. Ook gaat Chodorow de foto van de journalist publiceren op zijn website.


Ahum, had hij die 80.000 Euri nu niet beter kunnen investeren in zijn bedrijf? Of begrijp ik hier iets niet!

bron: zibb
Dit artikel afdrukken