Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Hubert Haenen
Een mooi artikel en het ingrediënt liefde bij telen, oogsten, koken en eten is een cruciaal element. 45 jaar kookervaring,...
Hubert Haenen
3 maanden geleden
Gezonde voeding bestaat niet, liefdevolle wel
Mooi overzicht. Merci.
Hubert Haenen
1 jaar geleden
Hoe koffie gezond werd
Daar waar een traditionele keuken in de loop van vele jaren (eeuwen) is ontwikkeld tref je meestal een gezonde keuken aan die is...
Hubert Haenen
1 jaar geleden
‘Fat is back’, maar de kaasverwarring neemt toe
Zelfs voor een landbouwleek als ik, is het een zeer boeiend artikel dat een goed overzicht geeft over hoe de voedsel voorziening...
Hubert Haenen
1 jaar geleden
11 regels voor een duurzame eiwitproductie
Heel verwarrend en wat te geloven? Is de Nederlandse tweede kamer dan zo incompetent om dit alles zo maar z'n gang te laten...
Hubert Haenen
1 jaar geleden
Geef de Schiphol-boerderijen aan de PAS-melders
aan Dick Veerman: misschien dat mijn reactie over vertalingen wat voorbarig was, maar sturen jullie dan, zoals in het...
Hubert Haenen
1 jaar geleden
Bloomberg ziet namaakvlees de wereld niet redden: 'het was een mode'
inspirerend artikel
Hubert Haenen
1 jaar geleden
De memoires van 'voedselstrijder' Marion Nestle
Dick Veerman: wat er toen over fosfaat werd gezegd: ik kan me dat niet herinneren. zo'n beschrijving van stikstof als een stof...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
RIVM waarschuwt Kamer: 'echte piekbelasters kun je niet uit model halen'
Ik denk dat het al zo'n 45 jaar geleden is dat ik een cursus antroposofische diëtetiek deed waarbij het woord stikstof viel in...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
RIVM waarschuwt Kamer: 'echte piekbelasters kun je niet uit model halen'
Als cuisinier heb ik veel te maken gehad met het thema "smaak". Proeven is iets wat je moet leren en het is mijn ervaring dat...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Een twee jaar oud blik bonen is duurzaam en voedzaam
Zou zalig zijn een stad zonder vervuilend verkeer en voor het bezorgverkeer is beslist een oplossing. Oude steden zijn niet...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Een bezorgtaks is een prima idee
Dick veerman, een groot deel van ons lichaam heeft wat functies betreft veel gemeen met planten zoals simpel weg groeien,...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Saaie vleesvervangers zijn geen groente
Sinds wanneer behoren aardappelen tot de ongezonde voedingsmiddelen? Of heb je een schrijffoutje gemaakt: " Tot dat laatste...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Saaie vleesvervangers zijn geen groente
Harry Romijn (reactie 9) vanuit je luie stoel kun je niet koken en dat het minder kostbaar is is soms ook nog eens de vraag....
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Waarom kost Cola op een terras tien keer zoveel als thuis?
Inmiddels heb ik dit stadium bereikt: "totdat ik opeens 4.50 voor een kop koffie moet betalen en ook ik "boos" word en mijn...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Waarom kost Cola op een terras tien keer zoveel als thuis?
Super bruikbaar artikel in mijn ( 81) zoektocht naar gezond ouder zijn/worden. Op de eerste plaats is de discussie over het...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Oude wijsheid bewezen: maak na het eten een wandelingetje
Dick Veerman: ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mensen zijn die goed letten op wat ze doen en over de consequenties...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Hoe een milieubeschermer zou moeten lunchen
Ik hoor hier de industriële mening over voeding doorklinken. Maar wat me het meeste tegenstaat in dit artikel is dat deze...
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Hoe een milieubeschermer zou moeten lunchen
Wouter Klootwijk: kun je me vertellen waarom plassen in de tuin "heilzaam" is?
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Maak sproeiwater en WC-water van douchewater
Wat een slordig artikel, er zit geen enkele lijn in en je schiet er als lezer dan ook helemaal niets mee op.
Hubert Haenen
2 jaar geleden
Diabeet? Ontbijt met aardappelen
een tussenkop suggereert dat er verschillende haring volkeren bestaan. waarom is de verklaring/uitleg niet in de tekst van het...
Hubert Haenen
3 jaar geleden
Culinair ontdekt: maatjes
Wat is hier nieuw aan? Aan de andere kant vind ik het heel geruststellend dat er in eigen omgeving voldoende voedsel wordt...
Hubert Haenen
3 jaar geleden
'Robotbestuiving goedkoper en beter'
lijkt me een mooie oplossing. Ik herinner me ook dat er vroeger, vijftig, zestig jaar geleden ( misschien ook nu wel ) in...
Hubert Haenen
3 jaar geleden
'Robotbestuiving goedkoper en beter'
Havermelk: als professioneel "proever" vond ik havermelk werkelijk afschuwelijk smaken; eigenlijk niet smaken, net zo...
Hubert Haenen
3 jaar geleden
Polariserende reclamecampagne plantzuivelaar Oatly wekt woede
Dit geeft een kijkje in de zeer angstige ziel van de journalist die dit verzonnen heeft. Het stukje hoort ook thuis in de...
Hubert Haenen
4 jaar geleden
'Net over de Duitse grens schond een restaurant vermoedelijk de coronaregels, onderzoek ingesteld'
Fokke en Sukke: "die haten de bejaarden". Prachtige uitspraak. Ik vind al die aandacht en zorg ineens voor bejaarden verdacht....
Hubert Haenen
4 jaar geleden
‘Reizen is basisbehoefte’
Goed leren koken en daarbij ook je smaak bewust ontwikkelen: dat zijn hele effectieve maatregelen om te ontdekken dat het meeste...
Hubert Haenen
5 jaar geleden
Eten we echt minder vlees of zeggen we dat maar?
Onlangs schreef het belangrijkste engelse medische tijdschrift dat 3,5 generatie voedingsdeskundigen ons gewoon volledig...
Hubert Haenen
8 jaar geleden
Kok snapt kind niet, zegt voedingscoach
Vegetarische "slager" 't is al een rare naam en z'n producten smaken net zo raar. Eigenlijk smaken ze naar niks. Tijd geleden...
Hubert Haenen
8 jaar geleden
De Vegetarische Slager mag wat Unox niet mag
Jur Schuurman, het is weer de aloude discussie die zo af en toe te kop op steekt. Maar eigenlijk is het simpel om te stelling...
Hubert Haenen
8 jaar geleden
Heftige reacties op uitspraken levensmiddelentechnoloog Van Boekel
Wageningen is nooit echt betrokken geweest bij gezond voedsel, maar veeleer bij technologie. Ik herinner me nog als de dag van...
Hubert Haenen
8 jaar geleden
Heftige reacties op uitspraken levensmiddelentechnoloog Van Boekel