VeggieWorld is dé beurs voor vegetariërs, flexitariërs, vegans, raw foodies en alle andere bewust etende mensen die geïnteresseerd zijn in de vegan lifestyle.

Ervaar hoe een plantaardige toekomst eruit kan zien en maak kennis met vooruitstrevende producten en diensten uit Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Maak gebruik van de gelegenheid om verschillende gerechten en vleesvrije producten te proeven en bezoek de verschillende inspirerende lezingen en presentaties. Deze lezingen en presentaties zijn bedoeld voor het publiek en professionals.

Aan bod komen levensmiddelen in alle soorten en maten (denk aan biologisch, duurzaam en fairtrade-producten, raw food, superfoods, voedingssupplementen, gezondheidsproducten, vegan gebak en desserts en sappen en smoothies), maar ook bijvoorbeeld lichaamsverzorging en cosmetica. De vegan lifestyle komt uiteraard ook aan de orde in mode en accessoires, toerisme en gastronomie, de keuken en huishoudelijke producten en was- en schoonmaakmiddelen. Kortom, voor elk wat wils!

Nadere informatie
VeggieWorld is op 5 en 6 maart open van 10.00 tot 18.00 uur.
De Jaarbeurs ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL te Utrecht.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website en het facebookevenement.

Fotocredits: VeggieWorld
Dit artikel afdrukken