Tijdens de derde Dag van de Stadslandbouw Publieksdag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw-initiatieven zich presenteren. Maak kennis met stadslandbouw projecten in en om je stad en sta stil bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouwproducten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Verschillende activiteiten
Boeren, ondernemers en overige initiatiefnemers organiseren heel uiteenlopende activiteiten voor de publieksdag. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops of een discussiebijeenkomst. Laat je rondleiden bij Stadsoogst in Harderwijk en proef van de nieuwe oogst. Fiets mee langs een 20-tal stadslandbouwprojecten in Breda en naaste omgeving. Of volg een workshop composteren in Den Haag.

Een overzicht van alle activiteiten vind je op de website van de Dag van de Stadslandbouw. Alle activiteiten tijdens de Publieksdag zijn gratis toegankelijk.

Waar: check www.dagvandestadslandbouw.nl voor een activiteit bij jou in de buurt
Kosten: Gratis, consumpties kunnen in rekening gebracht worden
Tijd: Tussen 9.30 en 19.00. Precieze tijd verschilt per activiteit

Fotocredits: 'Logo Groot', Dag van de Stadslandbouw
Dit artikel afdrukken