Eind maart 2015 lanceert Foodlog zijn nieuwe website. Maar daar willen we het eerst met je over hebben.
Foodlog gaat in het nieuwe jaar verder met onderzoeken hoe de website te optimaliseren is. In de tweede week van het nieuwe jaar (5 jan t/m 9 jan) nodigt Foodlog graag een aantal mensen uit voor een interview over hun gebruikerservaringen met de bestaande website.
Het interview zal plaatsvinden bij het internetbureau Onstuimig, dat nauw betrokken is bij onze website en de optimalisatie. Het bureau is in het centrum van Amersfoort, dus lekker centraal en makkelijk te bereiken (Varkensmarkt 2, Amersfoort). Daar word je ontvangen door Janne van der Zalm met koffie/thee en gebak. In ongeveer een half uur bespreken jullie de website. Als bedankje voor je komst ontvang je een fles wijn van Foodlog. Die zal nog veel duurzamer én gezonder zijn dan een fles met een Vinkje.
Wil je graag meedenken over de toekomst van de website van Foodlog, stuur dan je mailadres door naar redactie@foodlog.nl en dan plannen we een afspraak in de tweede week 2015 wanneer het jou uitkomt.
Meegedaan aan de enquête en benieuwd naar de uitslagen? Ze zijn te bekijken via deze link.
Dit artikel afdrukken
Het interview zal plaatsvinden bij het internetbureau Onstuimig, dat nauw betrokken is bij onze website en de optimalisatie. Het bureau is in het centrum van Amersfoort, dus lekker centraal en makkelijk te bereiken (Varkensmarkt 2, Amersfoort). Daar word je ontvangen door Janne van der Zalm met koffie/thee en gebak. In ongeveer een half uur bespreken jullie de website. Als bedankje voor je komst ontvang je een fles wijn van Foodlog. Die zal nog veel duurzamer én gezonder zijn dan een fles met een Vinkje.
Wil je graag meedenken over de toekomst van de website van Foodlog, stuur dan je mailadres door naar redactie@foodlog.nl en dan plannen we een afspraak in de tweede week 2015 wanneer het jou uitkomt.
Meegedaan aan de enquête en benieuwd naar de uitslagen? Ze zijn te bekijken via deze link.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Op naar een sprankelend nieuw jaar met veel multi-disciplinaire discussies en informatie uitwisseling.
Bij deze dank aan de redactie voor alle inspanningen.
Wat is duurzame wijn in het kader van de inhoud van het artikel van Paulien Floor over de verschillende "duurzaamheidsreligies"?
@Engelbert, voor mij praat je geheimtaal.
Artikel van mijn hand over duurzaamheidsreligies?? Lijkt me verder ook geen relevant onderwerp trouwens voor hier en religie is niet mijn vakgebied.
Edit, denk dat je me verward met Karine Hoenderdos. Lees net dit stuk. Het is je vergeven ;-).
Optimaliseren van de site? Een heel kleine aanpassing zou wat mij betreft de site flink vooruit helpen: De commentaren in chronologische volgorde weergeven in plaats van in omgekeerde chronologische volgorde zoals nu. Of in elke geval de optie er zelf voor te kiezen of de oudste of de nieuwste commentaren bovenaan staan. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die een vreselijke hekel heeft aan dat heen en weer scrollen om de commentaren op volgorde te kunnen lezen.
Verder zou ik blij zijn met wat minder foodsnobisme en wat meer goede informative stukken over nieuwere inzichten in voedsel en gezondheid.
Kun je voorbeelden geven van foodsnobisme en het niet geven van informatie over de jongste inzichten, Gonneke?