Op 6 oktober a.s. gaat de 'hard core' cursus 'wijnschrijven/culinair schrijven' van de Academie Culinair en Wijnschrijven weer van start.

Onno Kleyn heeft dé opleiding vorm gegeven voor iedereen die serieus aan de slag wil met het schrijven over wijn of eten. Bloggers, journalisten, copywriters, schrijvers van nieuwsbrieven, pr-medewerkers, sommeliers en restaurateurs horen bij de doelgroep. Persoonlijk contact met Onno Kleyn is een wezenlijk onderdeel van de cursus. Slechts twee keer treffen we elkaar in Utrecht, op maandagavond; in de tussenliggende zeven weken werken we online en met skype of telefoon. Zodoende kan vrijwel iedereen de cursus inpassen in de soms drukke werkzaamheden en is ook het reizen van grotere afstand niet zo’n bezwaar.

Contactavonden: 6 oktober (startcollege), 24 november (afsluiting).

Meer informatie en inschrijven kan hier.

Dit najaar biedt de Academie ook een korte cursus Receptontwikkeling, receptschrijven met begeleiding door Clara ten Houte de Lange. Deze cursus vindt op dezelfde manier plaats, met veel tussentijds contact met Clara en twee avonden om de theorie en opdrachten door te nemen en resultaten te bespreken én te proeven.

Contactavonden: 28 oktober en 18 november, in Amersfoort.
Meer informatie over de cursus Receptontwikkeling, receptschrijven en het inschrijfformulier vindt je hier.

Fotocredits: Stijn Nieuwendijk
Dit artikel afdrukken