Het thema van het jubileumsymposium is 'Integrale zorg, het beste uit twee werelden'.

Stichting Natuurlijk Welzijn
De stichting is in 1976 opgericht met het doel om voorlichting te geven over CAM (Complementary and Alternative Medicine), dus de complementaire én alternatieve gezondheidszorg. Daaronder vallen bijvoorbeeld homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en ayurveda. Hiermee willen ze de samenwerking tussen de reguliere en CAM-zorg bevorderen.

Programma
Op dit symposium zullen onder leiding van dagvoorzitter Anna Kruyswijk onderstaande 6 sprekers elk een aspect van integrale zorg belichten. Het betreft hier sprekers die op hun eigen manier zijn gaan zoeken in het brede CAM-veld, die over hun grenzen heen gekeken hebben en op zoek zijn gegaan naar andere vormen van zorg, met als belangrijkste doel: maximale zorg voor de patiënt.

Sprekers
- Karlien Bongers, oprichter van het Nikim, kenniscentrum voor integrale zorg
- Alex Leupen, homeopathisch arts en docent
- Rogier Hoenders, arts/psychiater bij Lentis, centrum voor geestelijke gezondheidszorg
- Rinno Heidstra, heilpraktiker en natuurgeneeskundig therapeut
- Annick Smit, craniosacraal-therapeut en hoofd opleiding Upledger instituut
- Judith Deckers-Kocken, MDL-arts en hoofd instituut Kinderbuik&co

Informatie
Adres: Hoofdstraat 8, 3972 LA, Driebergen
De bijdrage voor het symposium bedraagt €25 (donateurs) of €40 (niet-donateurs), inclusief een biologische lunch, koffie, thee en sap.
Als je je aanmeldt als donateur (donatie minimaal €15 per jaar), ontvang je één jaar lang 6 nummers van het blad de ‘Natuur uw Arts in 2016’.

Aanmelden kan via de website van Stichting Natuurlijk Welzijn. Er zijn ongeveer 250 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan om zeker te zijn van je deelname.
Dit artikel afdrukken