De Langste Vegetarische Tafel is een door de Vegetariërsbond en Tivall georganiseerde culinaire recordpoging, een smaakfestijn en een demonstratie. De organisatoren laten met de recordpoging zien hoe makkelijk het is om bij te dragen aan een betere wereld. Want vegetarisch eten is niet alleen heel erg lekker, maar het is ook nog eens bewust kiezen voor een beter klimaat. En jij? Jij kunt lekker aanschuiven. Je hoeft je niet aan te melden en het eten kost je slechts een vrijwillige donatie. Wel geldt op=op.

Eten
Het menu is, mede dankzij Tivall en de chef-kok Erik Wilschut, weer 100% lekker. Je hoeft geen vegetariër te zijn om te genieten van dit vegetarisch lekkers, het mag natuurlijk wel. Kortom: vegetarisch eten is voor iedereen weggelegd. Kom mee smullen en ervaar het zelf!

Opscheppunten
Er zijn 5 tenten met daarin meerdere opscheppunten waar je de gerechten kunt ophalen. Om ervoor te zorgen dat het geheel zo soepel mogelijk verloopt, verzoekt de organisatie de gasten zoveel mogelijk voor 2 personen eten te halen. Hoe minder opstoppingen, hoe gezelliger.

Ga voor meer informatie naar de website.
Dit artikel afdrukken