Koken aan de Waal is een kookschool in Lent bij Nijmegen. Hier geven Rob Beernink (chefkok) en Wendy Otting (vinoloog) workshops en cursussen op het gebied van koken, wijn proeven, wijn & spijs combineren, kaas proeven, etc. We werken zo veel mogelijk met producten uit onze directe omgeving, te beginnen met onze moestuin.

Donderdag 30 april: workshop Sherry&Spijs.
Anda Schippers is na haar opleiding in Jerez Certified Sherry Educator. Zij zal de avond begeleiden, samen met Wendy. Sherry is er in vele smaken, voor iedereen is er wel een Sherry te vinden die je lekker vindt. Ondanks dat Sherry een complexe drank is blijft het wel zeer drinkbaar. Bij iedere gang in een menu is een Sherry te vinden die past. Aan de orde komt de eeuwen oude traditie van deze drank en hoe deze te combineren met spijzen. We proeven verschillende Sherry's met uiteraard bijpassende hapjes (het is geen diner, dus wel wat eten van te voren!).

De kosten van deze avond zijn € 35,00 p.p. Je moet je plekje wel reserveren! Reserveren kan per mail naar wendy@kokenaandewaal.nl
De workshop is vanaf 20.00 uur in onze kookschool in Lent (zeer goed bereikbaar per trein)

Aanbieding
Voor Foodlog leden hebben we een speciale aanbieding: voorrang bij inschrijving en een tweede persoon voor de 1/2 prijs.

Je vindt meer informatie over onze kookschool op www.kokenaandewaal.nl.

Koken aan de Waal
Oosterhoutsedijk 46
6663 KV Lent
info@kokenaandewaal.nl
Wendy Otting 0653 287 308

Fotocredits: 'Mixed sherry and port glasses', MsSaraKelly
Dit artikel afdrukken