Gedurende het weekend kun je hier bij 40 marktkramen van alles beleven, proeven en shoppen.

Glutenvrije kerstmarkt
Wat kun je verwachten van dit glutenvrije weekend in Villa ArenA? Een groot glutenvrij aanbod, scherpe prijzen, nieuwe producten en vooral heel veel mogelijkheden tot proeven. Op de markt zullen onder meer Foodless, Saluti di Italia en Biobites aanwezig zijn met hun producten. Er zijn zowel verpakte als verse en diepvriesproducten verkrijgbaar. Er zal een kraam zijn vol met warme glutenvrije oliebollen en appelbeignets, maar ook met kerststollen en ander lekkers. Ontdek de vele mogelijkheden van glutenvrij eten!

Passend bij de kerstsfeer zijn er smakelijke wijnproeverijen waar je gratis aan kunt deelnemen. Ook kun je gratis een eigen digitale kerstkaart laten maken door op de foto te gaan met de kerstman. Je kunt deelnemen aan een speurtocht door de Woonmall, waarbij je letters verzamelt om een woord te vormen. Hiermee kun je een grote glutenvrije kerststol winnen! Kom een lekkere portie poffertjes halen of drink een kopje koffie bij het naastgelegen koffiezaakje. Kortom: dit weekend wil je niet missen!

Voor de kinderen is er binnen een kinderspeelplein waar kinderen van 3 t/m 10 jaar gratis 2 uur lang kunnen spelen, schminken en knutselen.

Informatie
Adres: Woonmall Villa ArenA, De Entree 1, 1101 BH, Amsterdam
Toegang: gratis

Zie voor meer informatie de website van Glutenvrijemarkt en de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken