Tijdens het festival vinden diverse culturele Aziatische dansoptredens plaats op het stadspodium. Wie het allemaal zijn is een verrassing. 

Op het Grotekerkplein vieren we nogmaals het Nieuwjaar met een traditionele leeuwendans. Je kunt er alle oriëntaalse ingrediënten vinden op de Aziatische Markt. Voor iets lekkers neerstrijken op The Flying Grass Carpet. Ondertussen voorzien de rivaliserende broers Mr. Bing en Mr. Boa op grote tanks het publiek van verse ‘Asian Street Wraps’ en ‘Asian Street Buns’.

Het festival duurt van vrijdag 29 mei tot en met zondag 31 mei 2015 op het Grotekerkplein. Op vrijdag zijn naast alle eetgelegenheden ook alle winkels open tot 23.00 uur. Zaterdag kun je genieten tot 18.00 uur en op zondag sluiten we het festival af om 17.00 uur. Houdt de Facebookpagina in de gaten voor nieuws en meer informatie.

Komt allen de sfeer proeven van Aziatische lekkernijen en geniet van de beeldende kunst en cultuur.

Azië aan de Maas is onderdeel van Stadsfestival @Op z’n Rotterdams. Tijdens het driedaagse festival in het weekend 29, 30 en 31 mei, is er nog veel meer food, fashion en cultuur te beleven. Zoals Food is Fashion in de Markthal, de Lijnbaan die zich omtovert in de Ramblas en de Koopgoot die ineens een Kookgoot blijkt. Kom langs, volg de speciale festivalroute langs alle 6 festivallocatiese en beleef het Stadsfestival.

Fotocredits: Asia aan de Maas – Rotterdam; Thuiskoken.nu, via Facebook
Dit artikel afdrukken