Sprekers als Grover Stock (International Association of Analog Forestry, USA), Dick Veerman (Foodlog), Jan Eelco Jansma (Wageningen UR) en Natascha Kooiman (Smaackmakers Experience) gaan in op de vragen; Waarom is natuur- en voedselonderwijs en gezonde voeding op school (nog) geen vanzelfsprekendheid? Zijn massaal moestuinierende gezinnen het beeld van de stad van de toekomst? Hoe betrouwbaar is ons voedsel nog en hoe kun je als ouder bijvoorbeeld opboksen tegen kindercommercie rondom junkfood? Is vlees eten het nieuwe roken? Hoe kun je als gezin nog het verschil maken in de grootschalig georganiseerde mondiale voedselindustrie?

Via verschillende discussietafels gaan we met met experts, ervaringsdeskundigen en andere ouders dieper in op de vijf thema’s: Good Food & Educatie, Good Food & De Stad, Good Food & Vertrouwen, Good Food & Eiwittransitie, Good Food & Eerlijke Handel.

Schuif aan bij de tafel van jouw keuze.

Bij elke tafel sturen de moderators aan op een concreet resultaat: wat kunnen Good Families thuis, in de winkel, in hun buurt en op school doen, en met wie kunnen we samenwerken?

Toegang is gratis. Aanmelden voor dit programma is wel gewenst via deze link.

De avond is powered by Oxfam Novib GROW

Dit artikel afdrukken