Voedsel is een basisbehoefte voor ieder mens op aarde. De manier waarop we ons voedsel in de toekomst zullen produceren en consumeren heeft impact op onszelf, onze leefomgeving en onze maatschappij.

Exposanten
Op deze expo geven de meest innovatieve ondernemers, wetenschappers en designers hun visie op de toekomst van ons voedselsysteem. De exposanten gaan de uitdaging aan om onze omgang met voedsel slimmer, duurzamer, efficiënter, gezonder en meer verbonden te maken. Van 3D-geprinte ziekenhuismaaltijden tot melkrobots en van drijvende boerderijen tot kweekvlees. De expo biedt de unieke mogelijkheid om een reis te maken langs de toekomst van ons voedsel. Nederland loopt wereldwijd op kop op het gebied van voedseltechnologie en staat internationaal bekend om zijn Dutch Design.



Thema’s
Aan de hand van vijf thema’s verkennen we samen met vooraanstaande Nederlandse ontwerpers hoe ons toekomstige voedselsysteem vorm zal krijgen. De thema’s zijn: connected, healthy, continued, smart en enough.

Food to be bestaat uit een vaste expositie die gratis te bezoeken is (dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 – 19:00 uur en zaterdag en zondag 10:00 – 19:00 uur). Klik hier voor een overzicht van (gratis) talkshows en andere activiteiten.

Meer info kun je vinden op de website.

Dit artikel afdrukken