Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Vles
Een recensie van mij is ooit wel eens door IENS er af gegooid. Ik had - in strijd met de huisregels - gereageerd op mensen die...
Vles
9 jaar geleden
TripAdvisor neemt IENS over
Ik hoorde enkele maanden geleden op de radio arrogant management van Nestlé de collega's - 'concurrentie hebben wij niet' -...
Vles
9 jaar geleden
Peeze introduceert 'eigentijdse' espresso-cups
De grootste eigenaar van (failliete) wijngaarden in Bordeaux is Credit Agricole!
Vles
9 jaar geleden
Rabobank koopt glastuinbouwbedrijven in
Dat hadden wij al veel eerder moeten organiseren! Waarom bijvangst weggooien? Niets mis mee! En maar klagen dat verse vis zo...
Vles
9 jaar geleden
North Sea Chefs brengen bijvangst op tafel
Verpakkingsloos winkelen, waar is dat goed voor? In mijn favoriete biologische winkel is een grote bulkafdeling met papieren...
Vles
9 jaar geleden
Wat drijft de verpakkingsloze winkelier?
Zoals zo vaak wordt milieuvriendelijk, duurzaam, biologisch en biologisch dynamisch gemakshalve door elkaar gehusseld. Dit is...
Vles
10 jaar geleden
Duurzaam shoppen gaat 't best bij AH
Elk kind kan verzinnen dat chocolade met een hoog cacaogehalte en dus een laag suikergehalte, verantwoord snoepgoed is!
Vles
10 jaar geleden
Chocolatiers boos: chocolade blijkt 'heel ongezond'
Het lijkt wat ouderwets - 'Koop Nederlandse waar, dan helpen wij elkaar' - maar het principe werkt natuurlijk ook op lokale...
Vles
10 jaar geleden
'$10 in lokaal eten, laat de lokale economie fors groeien'
Als ik mijn (onbespoten) groente grondig schoonmaak dan besef ik dat wij altijd al insecten hebben gegeten!
Vles
10 jaar geleden
Belgen willen geen insecten, maar krijgen wel wormenburgers
Mooi voorbeeld hoe het niet moet: onze lokale voedselproducenten in de Polder 'Buytenland' in Rhoon moesten verdwijnen als...
Vles
10 jaar geleden
CDA: geen akkerbouwgrond meer terug naar de natuur
Ik koop wekelijks betaalbare bio bulk bij mijn lokale biologische supermarkt in zakjes die vanzelf afbreken. Ik meen dat deze...
Vles
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Plastic Zak
Wat erger zou zijn als het pareltje Brand Bier uit Limburg (onderdeel van Heineken) ook zou worden opgeslokt door een...
Vles
10 jaar geleden
Bloomberg: 'natuurlijk is Heineken te koop'
Wie niet in klimaatverandering gelooft moet zich maar eens verdiepen in de watervoorziening in Californië. De situatie is...
Vles
10 jaar geleden
Chinook-zalm bedreigt de Californische boer
Niets mis met afbreekbare zakjes!
Vles
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Plastic Zak
Een bevriende Spaanse wijnproducent met een luxe koshere wijn in het assortiment klaagde jaren geleden al dat de (orthodoxe)...
Vles
10 jaar geleden
Kosjer voedsel in de lift
Ik vond de originele Hellmann's altijd (te) zout, maar wel lekker stijf van structuur. Met extra zout en extra olie kan je dit...
Vles
10 jaar geleden
Waarom smaakt Hellmann's anders?
Goed stuk over wijnbouw & klimaatverandering! Ik mis wel de vroeg geoogste witte Sémillon wijnen uit Australië van 9,5%, die...
Vles
10 jaar geleden
Klimaatverandering verandert de wijnbouw
Van WOUTER KLOOTWIJK, die ik bijzonder hoog acht vanwege zijn geniale beeldbuis programma's, wil ik graag weten waarom bij een...
Vles
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer
Ik wantrouw zelf ook als consument en amateur kok E-nummers. Geen wonder als je weet dat smaakversterkers nog steeds zijn...
Vles
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer
Foodwatch moet wat mij betreft AH niet verwijten dat het aan marketing doet, d.w.z. de wensen van de mensen bevredigen met een...
Vles
11 jaar geleden
Waarom wil Foodwatch van de Groene Winkel af?