Waar moet ik nog meer op letten? Wat vinden foodloglezers belangrijk?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
wie heeft die spinazie geteeld en waar?
@Lizet Kruyff. Als je onbevangen wilt proeven, vraag dan niet aan anderen waar je op moet letten.
Florine Boucher: ik sta onbevangen tegenover het verschijnsel spinazie à la crème. Goed lezen voor je gaat katten.
@Lizet Kruyff. Ik vroeg mij slechts af hoe een mens bij een blinde proeverij onbevangen kan staan tegenover spinazie à la crème als die bereiding nou niet bepaald zijn/haar voorkeur geniet? Hoe kun je dan nog beredeneerd onderscheid maken tussen de diverse merken.
Bovendien vind ik het merkwaardig om met 'geleende kennis van anderen' (je vraagt waar je nog meer op moet letten) aan een proeverij te willen meedoen. Het gaat toch om jouw bevinding in dezen.
Florine Boucher, dat is toch niet zo moeilijk? Juist als je het niet dagelijks maakt en niet dagelijks hetzelfde voorkeurpak uit het schap trekt sta je er onbevangen tegenover. Omdát je het niet kent als dagelijkse kost. En als ik het al maak doe ik het vers.
Ik proef natuurlijk zélf, en geef mijn eigen mening, maar ik wil graag horen wat andere mensen belangrijk vinden om op te letten, naast wat ík belangrijk vind. Jan Robben gaf al een leuke suggestie om over door te vragen.