Eerlijk, als ik heel eerlijk ben, vind ik het er een beetje Amerikaans dik bovenop liggen. Welke eetregels hanteer je in Nederland en Vlaanderen om Ik Kies Bewust overbodig te maken? Wil een projectje om hier zulke eetregels door het publiek zelf te laten samenstellen en er anderen enthousiast voor te krijgen dan moeten die regels - en gerechten of eetroutines - spannend en leuk zijn voor een breed publiek. Gerechten moeten lekker zijn, niet duur en voor iedereen snel en gemakkelijk te maken en mee te nemen voor onderweg.
Onder de LINKS in de rechterkolom open ik een DOSSIER eopend zodat je er ook makkelijk bijkunt als het van de voorpagina is verdwenen.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Mijn grootvader (eenvoudig kleermaker in het stadje Menen) ging nooit zitten aan een tafel waarop geen brood stond.
Vanwege langdurig verblijf in de tropen: kan water op tafel, standaard.
Wanneer je tussendoorhonger had - als opgroeiend kind - was er altijd de fruitschaal waar je van mocht pakken.
Silvia Witteman heeft een leuke column hierover geschreven.
En wat stond daarin?
Kan je zo nalezen.Oeufs en cocotte.
Tenzij je iets anders bedoeld?