Ik denk dat Foodlog inmiddels een groot public good is, gefinancierd met bloed zweet en tranen door een enkeling met invloed op beleidsmakers. De draden doorlezend de herhalingen van soms verhardende standpunten ziende merk ik dat voor sommige onderwerpen het tekstueel gedreven foodlog nu even een menselijk gezicht mag krijgen om een nieuwe energie te krijgen voor een najaar en een winter die in alle opzichten een drukke foodlogtijd zal gaan betekenen.
Dat menselijke gezicht kan het best ervaren worden door ontmoetingen. Vandaar dat ik geïnteresseerde foodloggers (lezers en lurkers) graag uitnodig de 25ste September voor een barbeque tussen Luik en Maastricht. Natuurlijk voor een beperkt aantal van zo’n 25 personen (Belgen/Nederlanders), dus wie het eerst mailt die het eerst maalt.
Je kunt reageren via argentalks@gmail.com. Misschien dat er een agenda komt, of dat er bijzondere thema’s uitgediept worden, maar het gaat mij allereerst om de gezichten achter foodlog te ontdekken...
Peter Jens, Argenteau (B)
Wij dachten er iets bij: het is een mooie gelegenheid om wat BBQ's te testen. Dan hebben we het tenminste sowieso over iets héél concreets.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Foodloggers; BEDANKT!
Was heel leerzaam voor mij, de afgelopen BBQ, fijn dat jullie van zoverre (nou ja voor de 'Ollanders dan) gekomen zijn om eens van gedachten te wisselen over foodlog en landbouw.
Ik zal diegenen die zich gemeld hebben de details per e-mail sturen. Vanaf 12.00 kun je binnenvallen op http://tinyurl.com/chataigneraie. De vuren gaan aan rond 13.00...
25/9; ik ben voor enkele bbq-ers een overnachting aan het regelen... indien geinteresseerd even mailen naar argentalks@gmail.com
(vanwege weekend zijn partners overigens welkom)
Leuk, ik houd die dag ook vrij.
en intussen hebben zich ook minder zichtbare (lezers, maar geen posters...) gemeld. Leuk!