Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dirk Haen
Dick, betaalbaarheid en bewaarbaarheid (en voedselveiligheid) zijn belangrijk maar zouden toch niet de enige waarden moeten zijn...
Dirk Haen
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer
Dick (#28), wat ik bedoel is dat technologen, marketers en inkopers ook een rol hebben in wat er in de schappen komt te liggen,...
Dirk Haen
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer
Mooie discussie, zeker nu het ook gaat over de vraag: (waarom) zijn die additieven nu echt nodig? Welke wel, en welke niet?...
Dirk Haen
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer