Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van vanmenno
Ja Dick, ik blijf de huidige, verlaagde hoeveelheid zout gebruiken (1,7% op basis van meelgewicht, wat neerkomt op ongeveer 1,0...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
#14 Nou, mijn goede naam kan gelukkig wel wat hebben, maar ik vraag me wel af waar die agressieve toon in het artikel vandaan...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
Ik vond 'bremzout' en 'bakkers schaden onze gezondheid' al aardig overdreven, maar nu begrijp ik het. Jullie zijn ook gewoon...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
Otto #7 , dank voor je compliment. We hebben het zoutgehalte al twee maanden geleden aangepast aan de norm, dus inmiddels is er...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
Helaas herken je die bakkers niet zo makkelijk. Er is nog steeds geen etiketteringsplicht voor brood dat ‘warm’ over de...
vanmenno
10 jaar geleden
Coeliakie-vereniging: 'Glutenvrij is een modeverschijnsel'
Gluten zorgen voor problemen bij mensen met een gevoeligheid voor gluten net zoals wollen truien voor problemen zorgen bij...
vanmenno
10 jaar geleden
Coeliakie-vereniging: 'Glutenvrij is een modeverschijnsel'
Natuurlijk zijn er mensen met een gevoeligheid voor één van de bestanddelen van broodverbetermiddelen. Dat ook mensen zonder...
vanmenno
10 jaar geleden
Brood: verslaat Kris de paleo's?
“Bij het maken van een zuurdesembrood komt wat meer tijd en vakkennis kijken dan bij een gewoon gistbrood. Met name het...
vanmenno
11 jaar geleden
Britten zetten zuurdesembrood in het zonnetje
@Ilonka, een pizzaoven is iets totaal anders dan een broodbakoven. Ik denk dat Poilâne zich omdraait in zijn graf als hij leest...
vanmenno
11 jaar geleden
Op zoek naar het beste brood van Nederland
@René, laten we het dan een keer doen als we ook meel van Eenkoorn en Emmer hebben. Dan maken we er een ‘rondje Nederlandse...
vanmenno
11 jaar geleden
Op zoek naar het beste brood van Nederland
Goed René! Maandag 4 februari? Misschien is het leuk om alleen de T65 typen te gebruiken. Juist omdat we al zo aan volkoren...
vanmenno
11 jaar geleden
Op zoek naar het beste brood van Nederland
Ik doe mee. Frans meel heb ik in T65 en T110 (allebei bio). René, zullen wij dit bij jou in de bakkerij doen? Ik kan dan...
vanmenno
11 jaar geleden
Op zoek naar het beste brood van Nederland