Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
vanmenno
Broodbakker
Publieke contactgegevens
info@vanmenno.nl
vanmenno.nl
facebook.com/vanmenno
twitter.com/vanmenno
Biografie
Bakker van écht Frans brood. In Nederland.
Bakker van écht Frans brood. In Nederland.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
1
Ja Dick, ik blijf de huidige, verlaagde hoeveelheid zout gebruiken (1,7% op basis van meelgewicht, wat neerkomt op ongeveer 1,0 gram zout per 100 gram...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
1
#14 Nou, mijn goede naam kan gelukkig wel wat hebben, maar ik vraag me wel af waar die agressieve toon in het artikel vandaan komt. De verschillen ten...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
2
Ik vond 'bremzout' en 'bakkers schaden onze gezondheid' al aardig overdreven, maar nu begrijp ik het. Jullie zijn ook gewoon mensen.
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
3
Otto #7 , dank voor je compliment. We hebben het zoutgehalte al twee maanden geleden aangepast aan de norm, dus inmiddels is er geen onderscheid meer...
vanmenno
7 jaar geleden
Brood van ambachtelijke bakkers 'bremzout'
2
Helaas herken je die bakkers niet zo makkelijk. Er is nog steeds geen etiketteringsplicht voor brood dat ‘warm’ over de toonbank gaat. Net zomin...
vanmenno
10 jaar geleden
Coeliakie-vereniging: 'Glutenvrij is een modeverschijnsel'
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Brood: verslaat Kris de paleo’s?
10 jaar geleden
Natuurlijk zijn er mensen met een gevoeligheid voor één van de bestanddelen van broodverbetermiddelen. Dat ook mensen zonder deze gevoeligheid last...
6
Brood van ambachtelijke bakkers ‘bremzout’
7 jaar geleden
Otto #7 , dank voor je compliment. We hebben het zoutgehalte al twee maanden geleden aangepast aan de norm, dus inmiddels is er geen onderscheid meer...
3
Britten zetten zuurdesembrood in het zonnetje
11 jaar geleden
“Bij het maken van een zuurdesembrood komt wat meer tijd en vakkennis kijken dan bij een gewoon gistbrood. Met name het rijsproces duurt langer en...
2
Coeliakie-vereniging: ‘Glutenvrij is een modeverschijnsel’
10 jaar geleden
Gluten zorgen voor problemen bij mensen met een gevoeligheid voor gluten net zoals wollen truien voor problemen zorgen bij mensen met een gevoeligheid...
2
Brood van ambachtelijke bakkers ‘bremzout’
7 jaar geleden
Ik vond 'bremzout' en 'bakkers schaden onze gezondheid' al aardig overdreven, maar nu begrijp ik het. Jullie zijn ook gewoon...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.