Eh... ik snap dit helemaal niet. Eerst zeggen ze dat de puree gemaakt is van de beste bloemige aardappels die recht van het land komen. Wat kun je daar nou aan toevoegen dat het nog meer naar aardappel smaakt? en nog vezeliger is? En toch aardappel is? De schillen? Een restproduct van een ander aardappelproduct? Wie het weet mag het zeggen. En wie die bon wil hebben voor de zak Maggi Puree Plus moet dat even melden, dan stuur ik hem op.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
;-)
Okay dan. Maar laat het niet weer gebeuren!
O jee, wat zei ik nou weer ... Sorry! Tis te laat en de wijn heeft gevloeid. Daar word je net te los van.
Geachte Mr. Dick V.
A.u.b. geen insinuaties.
Remi
Ga me nou niet vertellen dat jullie gaan daten ;-)