Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Frans Dijkstra
consument
Publieke contactgegevens
jo22mh
foxtrotdelta.com
franssie
Biografie
Consument met grote interesse voor (en consumptie van) puur voedsel en pure dranken
Consument met grote interesse voor (en consumptie van) puur voedsel en pure dranken
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Iewat aansluitend, er is een boek over de invloed van Kabeljauw op de wereld. Iewat antropologische beschouwing over deze heerlijke vis...
Frans Dijkstra
3 jaar geleden
Culinair ontdekt: kabeljauw
0
Zij is er al even mee bezig. lokale melk en de (smaak)verschillen http://www.demelksalon.nl/sietske-slooster/
Frans Dijkstra
6 jaar geleden
Lely maakt een einde aan husselmelk
1
Het zou al een revolutie zijn als risico's in de teelt verzekerbaar worden - dat zou een prijs hangen aan ziektes (korte termijn meetbaar) en...
Frans Dijkstra
6 jaar geleden
Negen wetenschappers vinden 'bijengif' en fipronil niet nodig
0
Enige wat ik me kan bedenken is cyanide uit aardappels maar daar haal je ook niet snel een dodelijke dosis van uit het schap.
Frans Dijkstra
8 jaar geleden
De meest dodelijke 15 gram uit de super
0
Toen ik meer dan 20 jaar geleden een rondleiding kreeg in de fabriek van de SuikerUnie in Groningen Stad, vroeg iemand hoe (on)gezond suiker nu...
Frans Dijkstra
11 jaar geleden
Suikerstichting: "suiker werkt niet verslavend"
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Negen wetenschappers vinden ‘bijengif’ en fipronil niet nodig
6 jaar geleden
Het zou al een revolutie zijn als risico's in de teelt verzekerbaar worden - dat zou een prijs hangen aan ziektes (korte termijn meetbaar) en...
1
Waarom de supertomaat zijn smaak verloor
12 jaar geleden
[quote]"Ze zijn alleen wat duurder en supers denken dat consumenten niet willen betalen voor afwijkende en lekkerdere tomaten."[/quote] Ach...
0
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.