Marc VeltmanMarc Veltman is begonnen als kok in de betere restaurants: Krasnapolsky, d’Vijff Vlieghen en Vermeer (sterrenzaak) waar hij de liefde voor verse en pure ingrediënten opbouwde. Met deze kennis van hoe producten puur zouden moeten smaken, is hij de levensmiddelenindustrie ingerold, waar hij in de avonduren de HAS in Den Bosch heeft gevolgd. HIj werkte bij Unifine (Wijko), Honig, Heinz, Gazelle en Natudis (Wessanen).
Marc is oprichter van Puur Veltman. Hij is gespecialiseerd in het vervangen van additieven in voedingsmiddelen met behoud van de echte ambachtelijke smaak, structuur, kleur en houdbaarheid. Hij neemt het stapelen van smaak (smaakherrie) weg, om zo te komen tot een minder complex geheel, zowel voor de consument als voor de producent.
Als smaak-expert weet hij als geen ander wat de ambachtelijke smaak hoort te zijn.
Deze kennis en kunde heeft hij in de laatste jaren met succes toegepast met als resultaat een beter product, hogere omzet en tevreden klanten.

Klik hier om terug te gaan.