Kopen & Koken

redactie
reageer
  • Albert Heijn heeft iets nieuws en Lizet Kruyff meldde het de redactie: piepers met een luchtige smaak. Zo heten ze. Ze liggen naast de romige, de kruimige en de stevige smakende. Eh??

    We hebben het geverifieerd. En inderdaad, niet alle filialen verkopen ze, maar met enig rondfietsen scoorden we bij een AH XL toch een zak luchtige smaak-aardappelen. Daar zijn we het meest benieuwd naar, want wat zou je krijgen als je deze piepers gaat bakken? Gebakken lucht?

    Van de smaak 'luchtig' hadden we nog nooit gehoord. We kregen ook maar niet voor kop en al evenmin in de bek, wat we ons er bij moesten voorstellen.

    Daarom deden we alvast een snel smaaktestje: even poffen in de magnetron, beetje zout en olijfolie eroverheen en dan oppeuzelen met een theelepeltje. Heerlijk. Ze waren vooral stevig en een beetje 'dun' van smaak. Dat zou een wijnproever wellicht zeggen.

    We houden u op de hoogte van onze smaakexperimenten.

    Zijn er al lezers met luchtige aardappelervaringen?

reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.

reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.

gerelateerde berichten

Stoort een reactie je of staat de toon je niet aan?

sluit
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
De schrijver ontvangt jouw bericht per mail. De Foodlog-redactie krijgt een cc.

Stoort een reactie je of staat de toon je niet aan?

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.