Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Frank Mélotte
belastingen
Publieke contactgegevens
fmelotte@gmail.com
Frank Mélotte
@m3lotte
Biografie
Werkzaam als internationaal belastingadviseur, met interesse in goed eten en redelijke politiek.
Werkzaam als internationaal belastingadviseur, met interesse in goed eten en redelijke politiek.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Een prachtig programma met een eerlijke reactie! Hulde!
Frank Mélotte
12 jaar geleden
Makers Wilde Keuken weigeren prijs
0
Kijk meneer Veerman, zo'n praktisch advies. Daar hebben we wat aan. Wat mij opvalt is dat hier nog niet onderzocht is wat het Australisch-Engels is...
Frank Mélotte
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
0
Sublieme naam en sympathiek filmpje. Mijn stem gaat naar Josien. Aan de schrijver dezes: het is toch echt crowD sourcing hoor.
Frank Mélotte
13 jaar geleden
Josien Kapma Ben & Jerry's finalist met 'Getverderrie'
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.