Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? klik hier
fl
Foodlog.LEKKER SCHERP ZINNIG
WEEKEND
2 januari 2013
Foodlog wenst je een gelukkig, gezond en beeldend 2013!
Net voor het nieuwe jaar stelden we de Foodlog top-12 van 2012 samen. We kwamen naar buiten met inside news: het ministerie van SZW maakte afspraken met de supers maar minister en vice-premier Asscher banjerde er dwars doorheen. Unilever zou weleens een versrevolutie kunnen ontketenen.

En verder:
- een 10 jaar oude Klootwijk-vondst werd woord van het oude jaar
- Nick Trachet ontdekt de Ramboetan
- De Beste Kaas van NL wordt natuurlijk van de beste melk gemaakt
2013: het jaar van de toekomst
Nieuws Dick Veerman 1 januari 2013 - 0:01
Eindeloos werd hier afgelopen jaar gekankerd op de vermaledijde profeten van zowel de intensieve als de biologische landbouw. Op het gebied van gezondheid…
De Foodlog top 2012
Nieuws Redactie 27 december 2012 - 15:24
Terwijl De Wilde Keuken gisteravond al naar voren keek, kijken wij nog even terug. Welke artikelen lazen of bespraken de lezers het meest op Foodlog?
Champignonaffaire: minister Asscher blijkt niet op de hoogte van afspraken
Nieuws Redactie 30 december 2012 - 22:49
Minister Asscher liet Nederland weten dat het AH moet boycotten omdat het bedrijf foute champignons zou verkopen. Merkwaardig, want zijn ministerie (SZW)…
Ziet Unilever Europa verse kwaliteit zitten?
Nieuws Redactie 28 december 2012 - 11:10
De Unileverbaas van Europa, Jan Zijderveld, voorziet net als zijn baas Paul Polman, moeilijke tijden voor Europa. Het oude continent hapert. Toch ziet…
Culinair ontdekt: Ramboetan
Nieuws Nick Trachet
1 januari 2013 - 22:19
Het moeten niet altijd appels en peren in de fruitmand zijn. Waarom eens…
Woord van het jaar al tien jaar oud
Nieuws Redactie
31 december 2012 - 10:03
Plofkip werd het woord van het jaar. Wakker Dier voerde dit jaar actie…
De beste kaas van NL: de kandidaten
Nieuws Dorine Rüter
21 december 2012 - 1:27
Zowel consumenten als melkveehouders, zelfkazers, kaasfabrieken, kaashandelaren…
Alwéér alles gelezen? Word dan eens Foodlog Friend!
Vind je Foodlog belangrijk?
> Word betalend lid!
© Foodlog 2024
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik hier