Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Akke Hoekstra
anders
Laatste 5 reacties
0
@steven Ik heb hier nog maar 1 prijs liggen. Volkoren spelt in Dld 0,89 in Nl 1,40 Het is natuurlijk wel zo dat je in NL rogge en spelt eigenlijk...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
0
En wat dacht je van de extreme prijsverschillen op het gebied van meel? In Duitsland koop ik biologisch volkorenmeel voor 1,19 in Nederland voor...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
0
Volgens mij zit hier bijvoorbeeld het probleem: Artikel 9 De aanduiding wit(te)brood mag uitsluitend worden gebezigd voor brood: - met een...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
0
@steven Met goede ingrediƫnten komt een bakker er niet wanneer hij een stokbrood wil bakken. Wil je een lekker stokbrood bakken, dan maak je eerst...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.