Het was met veel geheimzinnigheid en strenge regels omgeven, maar nu dat de nucleaire top met goed gevolg is afgerond, mag ook bekend gemaakt worden wat de wereldleiders precies te eten kregen. Chefkok Jonnie Boer schotelde de gasten een Hollands getinte driegangenlunch voor, bestaande uit een voorgerecht van Noordzeekabeljauw met verse Nederlandse asperges, Opperdoezer aardappelen en lentegroenten. Het hoofdgerecht was Hollands lentelam met biologische groenten, gebakken appel en jus van steranijs, het nagerecht een 'losgeslagen appeltaart'.
Voor vegetariërs waren uiteraard alternatieve gerechten beschikbaar. Bij de lunch werden Nederlandse wijnen geschonken. Dat meldt De Standaard, met foto's van de gerechten.
Voor vegetariërs waren uiteraard alternatieve gerechten beschikbaar. Bij de lunch werden Nederlandse wijnen geschonken. Dat meldt De Standaard, met foto's van de gerechten.
Jonnie Boer.. Welles van gehoord. Is dat die kok die reclame maakt voor Siemens keukenapparatuur ? Dan moet het wel slecht lopen met je business. Maar lentelam… Was’da ? Als ze in de lente geboren zijn, dan zijn te klein… Zonde van het lam… Als het herfstlammeren zijn, zijn ze op vleesstructuur, maar qua vreten hebben ze buiten melk niet veel vers gehad..
Verse asperges ? Dat kan wel; ik heb vanmiddag net de eerste aardappelen gerooid.. Komt allemaal door de opwarming van de aarde..