Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Bart Pijnenburg
dick, begrijp me goed, ik geloof niet in tomatenteelt in Nederland buiten een kas; is een drama. ik doel op het verschil tussen...
Bart Pijnenburg
11 jaar geleden
Op zoek naar de Beste Tomaat van Nederland
O ja, onze tomatenplanten staan lekker met hun wortels in de grond. (ik lees net de draad over substraat/Pura Natura).
Bart Pijnenburg
11 jaar geleden
Op zoek naar de Beste Tomaat van Nederland
Nog even over die datum: 22 mei is natuurlijk veel te vroeg voor een tomatenverkiezing; dan weet je zeker dat die plantjes met...
Bart Pijnenburg
11 jaar geleden
Op zoek naar de Beste Tomaat van Nederland
Complimenten voor het interview; het toont aan dat elke methode zijn beperkingen heeft. Ik dit geval interessant omdat Blonk...
Bart Pijnenburg
11 jaar geleden
“Mensen vergeten dat er altijd een lek zit in een kringloop"
Beste Dick, Mooie uitnodiging om toekomstbeelden te delen. Ik heb de mijne recent in dit essay neergelegd. Een mooi 2013...
Bart Pijnenburg
11 jaar geleden
2013: het jaar van de toekomst
Ik ben fan van de Veldkeuken. Verdiend. Gefeliciteerd!
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
'Puurste Restaurant van Nederland 2013': De Veldkeuken
Hogere prijzen zijn een stimulans voor boeren om te investeren en meer te produceren. Goed nieuws dus voor de boeren! Wellicht...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Fresco vreest boeren die stoppen met boeren
Beste Dick, excuses als ik je verkeerd heb begrepen. Je bent soms wat onnavolgbaar. Krijg je dat vaker te horen? Mijn vraag...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Fresco vreest boeren die stoppen met boeren
Dick, je probeert nu al een tijdje paniek te zaaien over de boer die zouden verdwijnen. Wat minder vlees eten en produceren...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Fresco vreest boeren die stoppen met boeren
sorry Mark, voor de late reactie; Ja, vanuit ondernemersoogpunt zou het goed zijn om die eisen sneller helder te hebben. Ben...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
EKO is dood en zit op verkeerd spoor
Beste Wouter, je hebt het juist vertaald. Producenten mogen uiteraard beide logos voeren. Dat zie je ook al veel in de winkel.
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
EKO is dood en zit op verkeerd spoor
Goed punt Mark. Biologisch gaat het EU logo gebruiken (het blaadje). Omdat ons Nederlandse EKO logo zo'n bekendheid geniet en...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
EKO is dood en zit op verkeerd spoor
Het is ook niet eenvoudig. De juiste keuze maken is zo kennisintensief, dat je nauwelijks van de consument kan verwachten dat...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Het grote FFF Landbouwdebat: geen conclusie
Ik ben voorstander van een vettaks, en wellicht ook eentje op suiker. Via deze link kan je lezen dat het lijkt te werken, hoewel...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Ongelijk en ongezond
En in hoeverre kunnen we dit koppelen aan het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB)? Is het niet zo dat het GLB juist die...
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Ongelijk en ongezond
Internationaal: Jamie Oliver Nederland: Dick Veerman
Bart Pijnenburg
12 jaar geleden
Michael Pollan benoemt Top 7