Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robert Flipse
"En om eerlijk te zijn wil ik het ook niet verdragen, want ik vind het zo'n culinaire armoe, die perfect gesneden granenplakken...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Verbazing alom: bakker noemt brood ongezond
Mark, een grotere zeikerd mbt smaak als ik bestaat volgens mij niet....
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
Nee, dat heb ik niet. Maar mijn informatie komt van de producenten van Label Rouge eieren (van legkippen dus die buiten lopen)...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
D'r zit wat mais in, 70% tarwe, erwten, zonnebloempitten en wat andere ondefinieerbare graansoorten, geen gerst. Daarnaast zoals...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
ps Liesbeth. Nee, nee, niet waar. Dwz, als je korrels geeft als voer, ben ik het met je eens, maar als je zoals ik, je kippen...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
Ieder z'n meug Henk, zei de boer en hij deed toen iets met z'n varken.....
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
In onze regio's, allemaal hoog geindustrialiseerd, is de kwaliteit van het "buitenei" een konstante zorg. Eigenlijk, zou je hier...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
Eng!
Robert Flipse
11 jaar geleden
Koe Daisy maakt mensenmelk - waarom?
Het brood van Menno is van ongekende (smaak)kwaliteit. De meer dan uitmuntende smaak wordt niet alleen verkregen door de keuze...
Robert Flipse
11 jaar geleden
Verbazing alom: bakker noemt brood ongezond
De enige wiens commentaar m.i. in deze draad echt hout snijdt is n° 32 van Huib Rijk. Lees dit nog maar eens goed na, dan weet...
Robert Flipse
12 jaar geleden
LTO en AH leggen basis voor 'Verbond van Zaandam'
@26. Als je het niet eens bent met het beleid van een organisatie, kun je dat van de daken schreeuwen. Niks op tegen! De...
Robert Flipse
12 jaar geleden
AH pakt twee procent voor eigen groei
Idiote aktie van YFM! Te gek voor woorden!
Robert Flipse
12 jaar geleden
AH pakt twee procent voor eigen groei
Zou het niet zo zijn dat bio producten te weinig onderscheidend zijn tov het gangbare assortiment? Tenslotte wordt er in de...
Robert Flipse
12 jaar geleden
'Biologisch niet gezonder - dat is niet bewezen'
Ik geloof niet echt dat wij in NL nog weten hoe verse vis eigenlijk moet smaken, want het voorverpakte (al of niet gemarineerde)...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Pangasius onterecht zwart gemaakt
"Bij de nu in Nederland voorkomende productiewijzen scoort geen enkel systeem op alle aspecten tegelijkertijd 'beter' dan alle...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Kip, goede of foute: het maakt niet uit
Hoewel het natuurlijk triest is, verbazen doet het mij niet echt. De winkel voegde weinig toe aan het bestaande winkelbestand...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Landmarkt failliet
Als je terzakekundig bent Ivo, dan is een commentaar interessant... Zoals Norbert al opmerkte, retailers weten tot op de cm²...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Plaats in het schap bepaalt wat we kopen
Dat hadden ze in Frankrijk al in de jaren 60 begrepen met Label Rouge...
Robert Flipse
12 jaar geleden
De toekomst van de Brabantse landbouw
Deze elementen zijn mij maar al te bekend Pieternel. Ik heb de afgelopen jaren schitterende bedrijven bezocht en met de...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Waarom de supertomaat zijn smaak verloor
Pieternel, met alle respect, maar lees je reactie 12 nog eens even over.... En dan 10 nog een keer. Dan zie je waar het...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Waarom de supertomaat zijn smaak verloor
Natuurlijk
Robert Flipse
12 jaar geleden
Betaalbaar dierwelzijn beloond met ster Dierenbescherming
Laten we nu niet doen of Interchicken het wiel heeft uitgevonden. Een slimme zet, dat wel. Snel inspelen op de marktvraag...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Betaalbaar dierwelzijn beloond met ster Dierenbescherming
Cijfers moet je op een bepaalde manier interpreteren. Met zo'n kleine 150 miljoen€ heeft Fairtrade dus een marktaandeel in NL...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Bijna 5 miljard voor Fair Trade
Wij zijn in dit land een beetje doorgeschoten. Gewoon selecteren op smaak, daar maakt dierenwelzijn deel van uit. Een beetje...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Beter Leven blijft bij Dierwelzijn alleen
Korrekt en ontspannen. Maar dat kan ook als men maar hooguit een paar varkens per dag slacht. Deze varkens zullen beslist geen...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
Waar ik wel het volgende nog aan zou willen toevoegen: het tonen van grote onbewerkte stukken vlees (halve varkens, hammen,...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
Ik heb in de afgelopen jaren heel wat mensen (en groepen) begeleid bij het bezoek aan slachthuizen. 1)Vaak mensen die wel een...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
Robin, het zijn geen mensen! Je ziet varkens wel vaker tegen elkaar en zelfs half op elkaar liggen te maffen. Omdat ze allemaal...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
In het groot Josien is het een herrie van jawelste, omdat de slachtlijn nu eenmaal moet draaien. Dus de dieren gaan continu naar...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
Goed gedaan, deze aflevering! Maar......., in de grote slachterijen gaat het wel een beetje anders, alhoewel het principe...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varkens (3): van wie komt het vlees?
Je legt de vinger op de "zere/groene/duurzame" plek Jack. Ben benieuwd naar de reacties....
Robert Flipse
12 jaar geleden
Pure Graze: “Slimmer dan opa”
Over groeicijfers gesproken, daag Jean-Remy Valk (www.francelimousin.nl) eens uit om over z'n graanvarken uit Frankrijk te...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varken (2): wat willen consumenten bij de slager?
Mooi meisje, Linda.....
Robert Flipse
12 jaar geleden
Vlees of varken (2): wat willen consumenten bij de slager?
Dick, ook Herman had niet de capaciteit om de retail te bevoorraden zoals ze dat graag zien. Simpel. Het zijn vooral eventuele...
Robert Flipse
12 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
Waarom zou je meer dan 50 jaar ervaring in het afmesten van dieren met een hoog kwaliteitsgehalte (ik gooi Label Rouge nog maar...
Robert Flipse
12 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
Goed initiatief. Itt de diverse commentaren, ben ik van mening dat een dergelijk project wel degelijk kans van slagen heeft: het...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Willen we vlees of varken? (1)
Op wereldniveau neemt Frankrijk de 7e plaats in als producent van pluimvee en 1e op europees niveau. Productie van pluimvee in...
Robert Flipse
12 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
De firma Doux heeft zijn broek kunnen ophouden vanwege de subsidies op exporten van 43 dagen kip naar het oostelijk deel van de...
Robert Flipse
12 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
't Is jammer, maar zonder het boek gelezen te hebben, zijn de conclusies redelijk overeenkomstig de werkelijkheid. Toch een...
Robert Flipse
12 jaar geleden
"Biologisch vlees kan zijn claims niet waarmaken"
Interchicken heeft van de Synalaf (de overkoepelende organisatie van Label Rouge pluimveeproducenten) toestemming om Label Rouge...
Robert Flipse
12 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
Je maakt een punt Henk, maar met een belangrijke kanttekening: de consument moet wel kunnen kiezen en weten waarom hij dat...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Rob Baan bepleit Ministerie van Voeding & Gezondheid
Ik heb e.e.a. eens op m'n gemak kunnen doorlezen en ik ben verbaasd over alle commentaren die alle richtingen opgaan, maar...
Robert Flipse
12 jaar geleden
(Geen) Food Revolution in Amersfoort
Ik denk dat ik het al eens gezegd heb, maar het probleem van de Q koorts was al ruim voor 2007 bekend bij eenieder die zich met...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Q-koorts - 'overheid moet excuus aanbieden'
Als je je niet meer kunt onderscheiden in prijs, zul je dat op een andere manier moeten doen. In dat kader ben ik het...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Lidl verandert Nederland
Ter completering van deze informatie: de oogst van asperges begint al lang voor de officiële datum. De producenten vervroegen...
Robert Flipse
12 jaar geleden
De kostprijs van een asperge
Zal ik het nog eens zeggen: Label Rouge koeien! Productie ongeveer 30 000 ton/jaar. Kopen?
Robert Flipse
12 jaar geleden
Uitgemolken en uitgekookt
Al jaren lang verkoopt AH in de bedieningsafdeling "vers" gesneden vleeswaren welke door gespecialiseerde bedrijven kant en...
Robert Flipse
12 jaar geleden
'Verse vleeswaar': willen consumenten belazerd worden?
Volkorenversies van pasta zijn dun gezaaid en onprettig om te eten. Voor echt volkorenbrood geldt hetzelfde, hoewel vaak wel erg...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Brood en pasta onterecht in de beklaagdenbank
"Super" Jack, jouw commentaar! Na bestudering van de "vingerwijzer" (super kan je wel weglaten en de hoofdletter ook), zag ik al...
Robert Flipse
12 jaar geleden
Lancering SuperWijzer
Goed initiatief Jack, maar ik ben bang dat de server van Foodlog dit echt niet aan kan.....!!
Robert Flipse
12 jaar geleden
Lancering SuperWijzer
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›