Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jeroen Thijssen 2
Na de oudste kaas, het oudste brood en de oudste wijn is er nu een nieuwe koploper: het oudste bier. In Israël hebben...
Jeroen Thijssen 2
6 jaar geleden
Na wijn en brood nu oudste kaas ter wereld gevonden
Ook na een aantal maatregelen blijft de Markthal problemen houden, meldt de NOS. De Rotterdamse wethouder van Economische Zaken...
Jeroen Thijssen 2
6 jaar geleden
‘Markthal is juist overdonderend succes’
@Guillaume: politiek=> Stalin. Je weet denk ik toch wel wat ik bedoel.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
TNO helpt EHEC de wereld uit
Drukpers=> mein Kampf; atoomsplitsing=> hirosjima; politiek=> Geert Wilders. Vernieuwingen zijn altijd tweesnijdend en...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
TNO helpt EHEC de wereld uit
@onder de gordel? Waar dan?
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Roos Vonk & Hal Herzog over zichzelf (en dieren)
Ik heb een keer de rattenvangers van de provincie zo vriendelijk gekregen me een maaltje muskus te bezorgen. Gewoon gebraden in...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Gemiste rat
@Berdien: Ik begrijp dat de Veermannetjes overstappen, want het lijkt me een leuke deal. Jij protesteert wegens concurrentie,...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Maatschappelijke organisaties zijn de mediapartner van boer en tuinder
@Beerdien: klinkt als een goed voorstel. Zo'n groenteman wil ik ook wel, mits zijn gratis waren van goede kwaliteit zijn....
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Maatschappelijke organisaties zijn de mediapartner van boer en tuinder
Ik eet zelden chips maar knaag wel graag op botten. Daar zit vet en smaak. Korstjes eet ik ook met smaak, niet zozeer van brood...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Waarom chips zo lekker zijn
Ooit computerspelletjes gezien, Dick? Daar doen ze met mensen wat ze in het echt nog niet met varkens doen.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Steekje los aan de Holle Bolle Big
Ik eet iedere avond in het weekeinde alle restjes op, en zorg dat er spekbokking en Japanse noten in huis zijn. Het gekke is: ik...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
De eetwil bekent
De menselijke wil uitdrukken in de werking van dendrieten en axonen is zoiets als een Rembrandt beschrijven als 'strepen verf'.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
De eetwil bekent
@flipse Mijn groentenman heeft acht verschillende aardappelsoorten, met rasnaam en toenaam genoemd. Nooit piepers kopen in de...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
België beleeft frietrevolutie
Helder varken en Baambrugse big hebben ook Duroc-genen.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Kefir was voor hippies! En punkers hadden nauwelijks belangstelling voor eten. Ze aten frikandellen en friet en weigerden...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Never mind the civil society, here's punkfood
:))
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Breaking: AH's sigaretten zijn wél gezond!
Nee, maar je maakt me wel nieuwsgierig. Ik zal eens rondneuzen.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Oca's voor de Lidl?
@Lizet: dat is raar, ik zag ze net nog staan. Onder 'eetbare knollen'=> 'rest eetbare knollen'.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Oca's voor de Lidl?
Dag Louftou, Ik meende al een vrouwelijke geest te ontdekken in je neiging te argumenteren en niet te schelden. Over...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
@Guillaume: waarom denk jij dat Louftou een man is? Ik dacht een vrouw.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
Citaten vegetariërs Dag Louftou, Een paar citaten uit deze lijn: Evert: '... mensen die in een groep bijelkaar zitten zijn...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
dag, Al sinds jaar en dag eet ik twee keer in de week vegetarisch. Niet omdat ik tegen het eten van vlees ben, maar om eens...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
De beleefdheid in deze discussie gaat er niet op vooruit.
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
@miriam: als er geen discussie meer mogelijk is, waarom zou er dan nog iemand luisteren?
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Een schitterend ongeluk
Wanneer ik garnalen eet pel ik die uiteraard zelf, recht van de visboer die mij bezweert 'dat ze giseren nog zwommen.' Van de...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
De Bond & de garnalen van Gijs
Zou de foodwatchter zelf in reuzel frituren?
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
What (not) to eat 2011 - recensie
Dick, ken je mensen die hun oliebollen in reuzel bakken?
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
What (not) to eat 2011 - recensie
Je zou voor het verschil tussen Belgen en Nederlandse bmi's (bmi-en?) onderzoek kunnen doen naar cohorten van dienstkeuringen....
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Onderzoek: hoe aten mensen in de jaren '60/'70?
@ Dick: Een keten bejaarden-complexen in 's-Hertogenbosch vroeg mij van iedere instelling drie bewoners te interviewen over hun...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Onderzoek: hoe aten mensen in de jaren '60/'70?
Ik heb onlangs achttien mensen van boven de zeventig geïnterviewd, hier in de buurt. Wat hun lievelingsgerecht was? 'Wij...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Onderzoek: hoe aten mensen in de jaren '60/'70?
Mijn visboer, en ik woon toch echt in de provincie, heeft een hele bak verse vis met kop, oogjes, vinnen en buikinhoud. Zijn...
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - kibbeling
Het was koud maar zonnig op de Bossche markt. De SRV- wagen stond voor het stadhuis, net naast de eerste gewone groentekraam....
Jeroen Thijssen 2
13 jaar geleden
Het hek van de Dam - morgen in Den Bosch
Ha Nick, Hoe zou dat chemisch dan zitten, hard water laat bonen hard? Mij lijkt de versheid ook belangrijker.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Keukengeheimen (1): Borlottibonen
Mijn overgrootmoeder ging op haar 67ste het bejaardentehuis in en werd 102. Dat is het recept om oud te worden.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Waarom ging Montignac vroeg dood?
Jammer, jammer, ik zit dan op Terschelling.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
#groteblindechipstest
Als we het toch over hartaanvallennieuws hebben: volgens een artikel op de site van EVMI verlaagt het eten van zuivel de kans op...
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Tanden poetsen beter dan Becel
Die pukkelige ligt wel bij Turkse groentemannen.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Toevoegde waarde (2)
Ik vind de gele ook het lekkerst maar de rode ken ik niet. Heeft iemand ooit nog iets gehoord van de Yumberry? Ik heb nog eens...
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Al geprobeerd?
Ik eet twee keer per week vis en al jaren een keer per week vegetarisch. Niet omdat het goed is voor het milieu of beter voor...
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Meatfree Monday
Volgens de RIVM: 'Toxoplasmose (...) Uitgedrukt in ‘disability-adjusted life years’ (DALYS), is de ziektelast voor...
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Floortje, dame van dienst
@dick. Niet van meatless, waarvan dan wel? Vlega?
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Vegetarische slager?
Vlegetarisch? Het zal wel een product van meatless zijn, daar zit ook lupine en graan in.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Vegetarische slager?
Wat is een brazero?
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Culinair Ontdekt: On the origin of spiesjes
Opmerkelijk toch, hoe een discussie over lekker eten in Nederland altijd geproblematiseerd wordt.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Echt geheime adressen
Hadden we niet eerder een lijstje met geheime restaurants? En zelfslachtende slagers? Ik kom graag bij Het Wachtlokaal in...
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Echt geheime adressen
Strafkampvlees?
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Kip geen issue meer
Ik doe ook graag mee, voorbehoudende tijd en plaats.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Bloedworst!
Ik begreep van Sandor Schiferli, Slow food, dat het Nederlandse varken is uitgestorven en dus/daarom niet in de Ark zit.
Jeroen Thijssen 2
14 jaar geleden
Gijs is niet wijs, maar Frans wel