Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Die tonnen worden volgens mij niet verdiend door foodbloggers. Dat is meer weggelegd voor beauty en lifestyle bloggers. Ik weet...
Robin Kok
6 jaar geleden
Bloggers bloggen niet voor niets
Wat ik wel eens onderzocht zou willen hebben is het effect van de traditionele Chinese geneeskunde op lever en nieren van...
Robin Kok
8 jaar geleden
Traditioneel Chinees medicijn doodt kankercellen
Een vrouw in een pro dromi kooi is net zo absurd. Een vrouw met babies in een modderpoel ook. En nou? Allemaal een varken in...
Robin Kok
8 jaar geleden
Te confronterend?
"Spruitjes schonen is nauwelijks werk en prettig om te doen.", zegt Kloot. Nouuu, daar ben ik het niet meer eens. Ik vind...
Robin Kok
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spruitjes
Zo! Die kan ik in mijn zak steken! Dank je, Kloot en Pollemans, mijn dag kan niet meer stuk. :-) Ik denk wel dat ik weet...
Robin Kok
9 jaar geleden
Vijf tips voor een lekkere food-foto
Nou, ik zal El Bulli echt noooooit vergeten hoor. Eten bij El Bulli was een overgetelijke ervaring. Ik denk dat als Ferran...
Robin Kok
9 jaar geleden
El Bulli, nu al vergeten in Nederland
"Iedereen heeft zich er wel eens schuldig aan gemaakt." Nou nee, niet dat ik me kan herinneren. En wij gaan toch 1 a 2 keer per...
Robin Kok
9 jaar geleden
Tock: betaal restaurant bij reserveren
Oh, het begon met 5mg per kilo en nu is het al 2,5mg per kip, Zé? Krielkipjes zeker?
Robin Kok
9 jaar geleden
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
Nou, die 300mg chloor zit in de hele liter kraanwater verspreid en die ruik je. Die 5mg in die kip, die zit niet verspreid in...
Robin Kok
9 jaar geleden
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
Maar chloor is toch gewoon vies, Zé? Heel fijn dat ze slecht drinkwater veiliger maken door de toevoeging van chloor, maar is...
Robin Kok
9 jaar geleden
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
Zie je vraag nu pas, maar dat zijn zoete aardappelnoedels, Wouter. Tegenwoordig meer bekend uit de Koreaanse keuken als :...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Soba
"Zo kocht een Aziatische klant voor 45.000 euro aan Heinekenflesjes in een Overijsselse supermarkt." Ik zeg 1 april grap.
Robin Kok
9 jaar geleden
Aziaten kapen wegwerpflesjes Heineken
Ja, mijn opa was gewoon hoofd van een lagere school. Ook geen jager/verzamelaar. En zijn vader was smid. En dat gaat nog wel...
Robin Kok
9 jaar geleden
Een plaag? Nee, een 'succes van de natuur'!
Nee, ik was nooit jager/verzamelaar, Pieter. Ik heb een slecht geheugen, maar zoiets zou ik niet vergeten!
Robin Kok
9 jaar geleden
Een plaag? Nee, een 'succes van de natuur'!
Gezellige, Hollandse naam: klaroen.
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Amarant
Maar euh, wat ik eigenlijk zeggen wilde is dat het hier echt met de dag gekker wordt. Ik vind vrijheid van meningsuiting een...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Gluten
Omdat je zin hebt om op iets te kauwen, Nick. Waarom doen mensen uberhaupt moeite om eten te maken/ bewerken? Je wilt toch niet...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Gluten
Voor wie normale informatie en recepten voor seitan/gluten wil, klik : http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/gluten/ Nick,...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Gluten
Vera, zegt "want de hoeveelheid die je per keer tussen je vingers kunt pakken is beduidend kleiner dan de hoeveelheid op een...
Robin Kok
9 jaar geleden
Rijst met stokjes heeft een lagere glycemische index
Ik gebruik normaal arachide olie en overweeg nu over te stappen op soja olie.
Robin Kok
9 jaar geleden
Er zit glyfosaat in de horeca
Ik vind het een mooi bijna klassiek kerstmenu. Ik vind dat met kerst wel gepast, een beetje ouderwets haas, fazant, zuurkool,...
Robin Kok
9 jaar geleden
Het Kerstmenu van Arjan Smit
Ik denk ook dat jij maar beter gewoon thuis kunt eten, Astrid. Dat is het veiligst, weet je precies wat je eet. Iedereen blij.
Robin Kok
9 jaar geleden
Het Kerstmenu van Jonathan Karpathios
Consument meldt zich hier: ik wist tot een paar jaar terug niet wat berengeur was, snapte niet dat mensen zeiden dat...
Robin Kok
9 jaar geleden
Slachter dwingt varkensboer weer te castreren
Toch had ik stiekem gehoopt dat er een paleo volger spontaan was komen uitleggen waarom beenmerg zo goed voor ons zou zijn. Ik...
Robin Kok
9 jaar geleden
Robin roostert beenmerg
Misschien leuk, voor wie niet bekend is met het recept: foto's ter inspiratie van roasted bone marrow op google
Robin Kok
9 jaar geleden
Robin roostert beenmerg
Je kunt beter geen kinderen in huis hebben als je pannen met eten in je bed zet. En een pannetje eten in je enige slaapzak...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Hooikist
"Ik vrees dat veel stellingen hier ook berusten op een graai en zoekwerk, wat niet altijd een ‘kennis’-integriteit...
Robin Kok
9 jaar geleden
Zeg eens: 'Worcestershire sauce'
Ik durf kimchi uit een plastic bak wel te eten, maar kimchi zonder zout toch liever niet. Of misschien als die gisteren gemaakt...
Robin Kok
9 jaar geleden
Zuur III - Kimchi
Ik zeg ook woestersohs. Die shire vind ik overbodig en hoor 'm de Engelsen ook niet uitspreken.
Robin Kok
9 jaar geleden
Zeg eens: 'Worcestershire sauce'
Wat ik wel een beetje raar vind is dat je het zout er na een uurtje weer afboent, Robert-Jeroen. Doe je dat bij je zuurkool ook?...
Robin Kok
9 jaar geleden
Zuur III - Kimchi
Enno, ik zie regelmatig dat men kimchi maakt in gewone, plastic, vierkante "diepvries"-bakjes. En in grotere hoeveelheden ook in...
Robin Kok
9 jaar geleden
Zuur III - Kimchi
Deze Robin is een vrouw. En met een pot mayo vang je me niet.
Robin Kok
9 jaar geleden
De slag om de echte mayo is begonnen
"Hoe moeten we die passie voor Italiaans eten verklaren?" Ik heb daar wel een antwoord op. De Italiaanse keuken is een...
Robin Kok
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Italiaans
Fijn voor je.
Robin Kok
9 jaar geleden
De slag om de echte mayo is begonnen
Ik maak wel eens mayonaise omdat ik het leuk vind om te maken, maar ik vind de meeste mayo's uit de fabriek lekkerder....
Robin Kok
9 jaar geleden
De slag om de echte mayo is begonnen
Kopen, stiekem 2 scheppen zout in doen, kind laten drinken, kind genezen. Klaar.
Robin Kok
9 jaar geleden
Nieuw rotvadermoment
Ik vind de vergelijking met de producten van de Vegetarische slager niet helemaal opgaan. Op hun producten staan in koeieletters...
Robin Kok
9 jaar geleden
De slag om de echte mayo is begonnen
Ik snap dit niet helemaal: "Zij is gemiddeld 22 jaar oud, hoogopgeleid" En "Een derde van de eetstoornispatiënten heeft een...
Robin Kok
10 jaar geleden
Eetstoornispatiënt blijkt een hoogopgeleide vrouw
Niet met de wens, wel met het antwoord op die wens.
Robin Kok
10 jaar geleden
Duurzaam shoppen gaat 't best bij AH
Een duurzaam product is een product waarop staat dat het duurzaam is. Klaar.
Robin Kok
10 jaar geleden
Duurzaam shoppen gaat 't best bij AH
Ik denk dat den Blijker als slagerszoon ook best wel wat weet over vlees. Alleen niet alles en smaak is relatief. Hoorde ook...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Over the top': het carpaccio-experiment
Maar euh, Zé. Ik vind het jammer dat het moest missen, had graag je vlees geproefd, maar het was natuurlijk een experiment van...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Over the top': het carpaccio-experiment
Waarom zou een kok niét over de kwaliteit van rundvlees mogen praten, Patrick? Iedere nitwit in Nederland doet dat ook. PS....
Robin Kok
10 jaar geleden
'Over the top': het carpaccio-experiment
Wasabi wordt nog niet in NL gekweekt, maar wel in Engeland, Dirk. En Leendert importeert dat. Te koop voor bedrijven, maar ook...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wij willen vieze guacamole en zwarte pieten
Sorry, ik had geschreven dat ik Teun (in dat VK artikel) een übermuts vind. Maar dacht kort daarop dat dat ook weer een erg...
Robin Kok
10 jaar geleden
Het nieuwe voedselvertrouwen van Teun, Cees en Harry
*edit* *knip * *zelfcensuur*
Robin Kok
10 jaar geleden
Het nieuwe voedselvertrouwen van Teun, Cees en Harry
Sla van de jumbo, dat eet een zichzelf respecterende foodie dus niet, Jopie. Want die zit vol gif, dat "weet" iedereen en anders...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wij willen vieze guacamole en zwarte pieten
Met 15% avocado in de guacemole ga je culisnobs natuurlijk nog steeds niet blij maken. Dus AH, ik zou zeggen, laat gaan, laat...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wij willen vieze guacamole en zwarte pieten
Mensen moeten gewoon luisteren naar hun lichaam. Als je wakker wordt met honger lijkt het me vrij logisch dat je ontbijt. Ik...
Robin Kok
10 jaar geleden
Nog één keer dan: ontbijten is niet nodig
Bijna rijpe sojabonen. Hoewel, met die deukjes, nee, het zal wel lupine zijn inderdaad.
Robin Kok
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 19: wat is dit?
1
2
3
Volgende ›